Prima pagină » Acasă aduce serialul turcesc Favorul din 27 septembrie. Cine joacă și care este povestea

Acasă aduce serialul turcesc Favorul din 27 septembrie. Cine joacă și care este povestea

de Roboțelul @ iDOR.info
acasa-aduce-serialul-turcesc-favorul-din-27-septembrie.-cine-joaca-si-care-este-povestea

Acasă va difuza serialul turcesc „Favorul”

Noul serial turcesc de la Acasă TV, „Favorul” spune povestea lui Neslihan (Hatice), o femeie care are un trai de invidiat. În timp ce ea crede că trăiește o viață perfectă, află că persoana în care avea cea mai mare încredere, soțul ei, Murat (Ismail Demirci), o înșală de mai mult timp cu prietena ei, Damla (Sera Kutlubey).

Din acest moment, Neslihan face tot posibilul să treacă peste suferință și să lupte pentru copiii și familia ei.

Produs de Medyapim și regizat de Murat Öztürk, serialul este o adaptare a producției sud-coreene din 2021, „The Queen’s House”.

Favorul-serial-turcesc-17Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Cine sunt protagoniștii din „Favorul”

Hatice Șendil s-a remarcat la 21 de ani, la Miss Turcia

Hatice Șendil s-a remarcat la 21 de ani, la Miss Turcia, unde a ieșit pe locul 3, iar în același an a debutat în actorie cu un rol în producția “Yeni Hayat”. Pe micile noastre ecrane ați văzut-o în “Dila” și “Ziua în care mi s-a scris destinul”.

În ceea ce privește rolul ei din serialul de la Acasă, ea declarat, citată de hurriyet.com.tr.: “Desigur, mi se pare imoral să înșeli. Experiențele pe care le-am auzit de la femei, care au empatizat cu personajul pe care l-am jucat și m-au contactat, au fost întotdeauna legate de presiunea psihologică pe care au suferit-o.

Una dintre cele mai mari probleme în relații este aceea că oamenii nu pot fi onești și nu pot zice direct „vreau să mă despart”, recurgând la înșelăciune și dând vina pe partenerii lor. Cu cât o persoană se simte inferioară partenerului, cu atât sentimentul de gelozie crește”.

Hatice are un mariaj fericit cu producătorul Burak Sağyaşar. Ce doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună un fiu, pe Can, de 6 ani. “Suntem doi oameni care au ales să trăiască aceeași viață și care și-au găsit fericirea cu această alegere. Căsătoria nu ni s-a părut niciodată înfricoșătoare. Suntem într-o perioadă bună acum. Fereastra prin care privim viața și felul în care o percepem sunt aceleași. Avem controlul asupra emoțiilor noastre și responsabilitatea pentru ceea ce simțim”, a mărturisit actrița în vârstă de 40 de ani ziariștilor turci.

Sera Kutlubey a mai jucat în „Secrete de familie” și „Hercai”

Rivala lui Hatice din “Favorul” este frumoasa actriță Sera Kutlubey, în vârstă de 25 de ani, care a apărut la noi în “Secrete în familie” și “Hercai”. Despre personajul ei din “Favorul”, Damla, o femeie care are o relație cu un bărbat căsătorit, ea a declarat pentru fox.com.tr: “La început, am crezut că va stârni o mulțime de reacții, dar interesant, publicul a iubit-o foarte mult pe Damla. Cred că acest lucru se datorează faptului că scenariul este bine scris și că s-a văzut că mie mi-a plăcut să intru în pielea ei. Daca aș avea-o acum în față pe Damla i-as sugera să-și cunoască mai bine valoarea”.

Sera nu este pasionată doar de actorie, ci și de scris. În 2022, și-a lansat prima ei carte, “Plüton’un Düş’üşü” (“Căderea lui Pluto”). În prezent ea joacă în sezonul doi al serialului “Adım Farah”, care începe la Fox pe 27 septembrie.

Ismail Demirci a jucat în „Kösem”

Ismail Demirci este căsătorit din 2017 cu actrița Hande Soral, iar în 2022 cei doi au devenit părinții unui băiețel. Înainte să fie actor, Ismail (38 de ani) a studiat Conservatorul și a lucrat ca programator. Primul său rol a fost în serialul “İki Aile”, iar visul său este să devină într-o zi regizor.

La noi, el a mai fost văzut în “Kösem”, “La răscruce” și “Prețul fericirii”. Despre proiectul “Favorul”, el a declarat, citat de televizyongazetesi.com: „A fost o experiență diferită pentru că înainte de el am jucat un personaj bun în “Kuzey Yıldızı İlk Aşk”. Acum interpretez un personaj diferit, antipatic, iar oamenii de pe stradă au reacții negative la adresa sa. Dar eu sunt fericit, înseamnă că îmi fac treaba bine”. În prezent el joacă în sezonul doi al serialului “Ben Bu Cihana Sığmazam”, difuzat la turci de Atv.

Sursa foto: Acasă TV

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Acasă aduce serialul turcesc Favorul din 27 septembrie. Cine joacă și care este povestea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type