Prima pagină » Alfa Romeo-ul electric este un SUV compact care tocmai a apărut în fotografii

Alfa Romeo-ul electric este un SUV compact care tocmai a apărut în fotografii

de Roboțelul @ iDOR.info
alfa-romeo-ul-electric-este-un-suv-compact-care-tocmai-a-aparut-in-fotografii

Alfa Romeo intră pe piaţa de SUV-uri electrice compacte, prin intermediul unui model care tocmai a scăpat pe Internet. Imaginile oficiale vor fi dezvăluite prin 2024, dar Internetul ne aduce o scăpare importantă azi.

SUV-ul nu are încă o denumire, dar ştim că la nivel intern e cunoscut că „Project Kid„. Scăpările dezvăluie un design care e tributar atât moştenirii Alfa, cât şi designului modern. Vedem grila frontală Trefoil, uşor de identificat că semnătura Alfa Romeo. Emblema a fost urcata pe capota, că la BMW.

Farurile acelea polarizante care nu plac multora sunt tot acolo, dar cu o abordare „split headlight„, tot mai populară în ultima vreme. Zona frontală a SUV-ului aduce o abordare agresivă, cu o grilă secundară şi un bumper măricel. Sunt şi elemente de design de la Tonale, în vreme ce spatele etalează faruri subţiri şi o aripă discretă.

Bordul include un infografic cu privire la încărcarea bateriei. Project Kid are aceeaşi platformă la bază ca şi Jeep Avenger, iar Alfa Romeo va avea de ales între un motor turbo cu 3 cilindri, unul de 1.2 litri şi 155 cai putere şi 240 Nm cuplu şi o versiune electrică cu autonomie de 399 km. 

Ca parte a grupului Stellantis, Alfa Romeo va folosi platforma STLA Small (e-CMP2), o ediţie regândită de e-CMP. Suportă şi setup-uri cu tracţiune frontală, dar şi integrală. Pe viitor Alfa Romeo ne va oferi şi modele electrice Giulia şi Stelvio. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Alfa Romeo-ul electric este un SUV compact care tocmai a apărut în fotografii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google