Prima pagină » Apple actualizează căștile AirPods Pro 2, ce oferă acum port USB-C, Lossless Audio și certificare IP54

Apple actualizează căștile AirPods Pro 2, ce oferă acum port USB-C, Lossless Audio și certificare IP54

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-actualizeaza-castile-airpods-pro-2,-ce-ofera-acum-port-usb-c,-lossless-audio-si-certificare-ip54

Deși au trecut 2 zile de la evenimentul grandios Apple în cadrul căruia a debutat seria iPhone 15, iată că mai ies la iveală anunțuri importante care nu au fost prezentate pe scenă. Așa cum spune și titlul postării de față, vorbim despre actualizarea căștilor wireless AirPods Pro 2, care acum oferă un toc de transport/încărcare cu port USB Type-C

AirPods Pro 2

Modelul de bază sosea în 2022 septembrie și adopta port Lightning pentru alimentare. Acum avem varianta AirPods Pro 2 (2023) ce face trecerea la USB-C, iar aceasta nu este singura noutate. Avem suport 20-bit, 48 kHz Lossless Audio care deși sună bine, funcționează doar în tandem cu headset-ul Apple Vision Pro, asta datorită cip-ului H2 de la interior care permite transmirea Lossless Audio. 

AirPods Pro 2 2023

De asemenea, avem și un rating actualizat IP54 pentru căști și tocul de transport, astfel că avem atât certificare pentru rezistență la apă și praf, acolo unde modelul Pro 2 din 2022 oferea doar IPX4, adică rezistență la apă și transpirație. Mai avem și suport Adaptive Audio, Conversation Awareness și Personalized Volume.

Rămânem la 6 ore autonomie sau 30 ore în total, iar folosind cablul USB-C poți încărca aceste căști de la un iPhone. Prețul este de 279 euro și se livrează din 22 septembrie. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple actualizează căștile AirPods Pro 2, ce oferă acum port USB-C, Lossless Audio și certificare IP54

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type