Prima pagină » Marea actualizare PS5 de la Sony adaugă suport Dolby Atmos: ce înseamnă asta, ce poți face de acum

Marea actualizare PS5 de la Sony adaugă suport Dolby Atmos: ce înseamnă asta, ce poți face de acum

de Roboțelul @ iDOR.info
marea-actualizare-ps5-de-la-sony-adauga-suport-dolby-atmos:-ce-inseamna-asta,-ce-poti-face-de-acum

Marea actualizare PS5 de la Sony adaugă suport Dolby Atmos și permite să dezactivezi semnalul sonor de pornire. Cea mai recentă actualizare de software pentru PS5 adaugă și câteva îmbunătățiri sociale.

Cea mai recentă actualizare de software pentru PlayStation 5 adaugă o serie de caracteristici utile consolei, începând cu posibilitatea de a te bucura de sunetul 3D alimentat de Tempest 3D AudioTech pe dispozitive HDMI compatibile cu Dolby Atmos. Sony a făcut disponibilă prima dată această funcție, împreună cu altele, ca parte a unei actualizări beta lansate în august. Acum, este disponibil pentru toți utilizatorii PS5.

Actualizare PS5 de la Sony

Un alt upgrade notabil adus de noul software este suportul pentru SSD-uri M.2 de capacitate mai mare. Acum poți folosi SSD-uri de până la 8 TB, dublu față de limita anterioară de 4 TB, atât timp cât îndeplinesc cerințele de compatibilitate. Și dacă joci cu cineva care ar putea avea nevoie de ajutor pentru a învinge un nivel deosebit de dificil sau un boss, consola îți va permite acum să atribui un al doilea controler, ca un controler de asistență. Procedând astfel, PS5 va recunoaște două controlere ca un singur dispozitiv și oricare dintre ele poate controla orice se află pe ecran.

Cea mai recentă actualizare a PS5 vine și cu îmbunătățiri pentru funcțiile sociale ale consolei. Când ești invitat la o petrecere, nu vei mai fi adăugat automat în grup, așa că nu trebuie să interacționezi cu cineva cu care nu vrei. Și dacă cineva partajează un ecran în petrecerea la care te alătură, vei vedea o previzualizare a acestuia chiar înainte de a intra. Dacă tu ești cel care invită persoane, reține că acum poți trimite atât petrecerea închisă, cât și cea deschisă către mai mulți jucători în același timp. În plus, acum poți vedea care dintre prietenii tăi face o activitate la care te poți alătura în fila Prieteni, deoarece interfața va afișa acum o pictogramă „aderă” lângă ei.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Marea actualizare PS5 de la Sony adaugă suport Dolby Atmos: ce înseamnă asta, ce poți face de acum

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă