Prima pagină » Apple lucrează la un MacBook accesibil destinat școlarilor, rival pentru Chromebook-urile de pe piață (zvon)

Apple lucrează la un MacBook accesibil destinat școlarilor, rival pentru Chromebook-urile de pe piață (zvon)

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-lucreaza-la-un-macbook-accesibil-destinat-scolarilor,-rival-pentru-chromebook-urile-de-pe-piata-(zvon)

Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul Apple programat pentru data de 12 septembrie descoperim și detalii neașteptate, care fac referire la viitoare produse pregătite de către gigantul din Cupertino. Așa cum spune și titlul postării de față, creatorul iPhone ia în calcul lansarea unui MacBook accesibil, adresat școlarilor și celor din educație, un model văzut ca rival pentru mulțimea de Chromebook-uri de pe piață.

Un asemenea MacBook cu preț redus ar duce Apple pe noi culmi în segmentul PC și ar acapara mare parte dintre livrările pe care acum le înregistrează Chromebook-urile. Aceste laptop-uri ce rulează ChromeOS au înregistrat livrări de 88.7 milioane de unități în ultimii 3 ani, iar acum și Apple vrea o felie din acest segment.

Informațiile vin de la o sursă de încredere și anume Digitimes, care la rândul său citează surse din industrie. Aflăm că Apple are o serie furnizori mari implicați în proiect, dar pentru moment nu sunt semne că producția a început, asta pentru că firma din Cupertino urmează un ciclu de dezvoltare de 9 luni înainte ca producția în masă să înceapă.

Astfel, ne putem aștepta ca un prim model de MacBook accesibil să vină abia în trimestrul 2 al anului viitor. Din câte știu Apple are și reduceri speciale pentru elevi, studenți și cei din educație, iar așa s-ar putea întâmpla și acum cu acest MacBook, asta dacă într-adevăr zvonurile se fructifică. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple lucrează la un MacBook accesibil destinat școlarilor, rival pentru Chromebook-urile de pe piață (zvon)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type