Prima pagină » Final Fantasy XVI vine pe PC: ce a anunțat Square Enix

Final Fantasy XVI vine pe PC: ce a anunțat Square Enix

de Roboțelul @ iDOR.info
final-fantasy-xvi-vine-pe-pc:-ce-a-anuntat-square-enix

Final Fantasy XVI vine pe PC, confirmă Square Enix. Două extinderi sunt și ele în curs de dezvoltare.

Final Fantasy XVI nu va rămâne o exclusivitate PlayStation 5 pentru mult timp. Square Enix a confirmat că este oficial în dezvoltare și pentru PC. Nu este un șoc prea mare, având în vedere că primul trailer al jocului din 2020 a menționat o versiune pentru PC, o informație pe care Square Enix a revenit ulterior.

Final Fantasy XVI vine pe PC

Într-un videoclip postat pe X (fostul Twitter), producătorul Naoki Yoshida a spus că echipa sa lucrează în prezent la o versiune pentru PC a jocului. Yoshida a mai menționat că Square Enix intenționează să extindă jocul.

„Un lucru care a fost deosebit de puternic a fost modul în care oamenii au vrut să vadă mai mult din povestea lui Valisthea și să petreacă mai mult timp cu locuitorii ei”, a spus el. „Pentru a se adapta, echipa de dezvoltare a început să lucreze la două tranșe de DLC plătit”.

Here’s a special video message from Final Fantasy XVI producer Naoki Yoshida. #FF16 pic.twitter.com/MjyKzQXHRN

— FINAL FANTASY XVI (@finalfantasyxvi) September 3, 2023

Deocamdată nu se știe când vor ajunge cele două expansiuni și versiunea pentru PC a Final Fantasy XVI. Yoshida speră să ofere o actualizare până la sfârșitul anului 2023.

De remarcat, Square Enix a anunțat recent că Final Fantasy XIV, MMO-ul perenne popular, va veni pe Xbox în primăvara viitoare, după ce ani de zile a fost disponibil doar pe PlayStation și PC. Perspectiva ca Final Fantasy XVI să facă același salt între platforme este una intrigantă.

Între timp, Yoshida a anunțat o actualizare gratuită a jocului pentru jucătorii PS5. Noile caracteristici includ skinuri suplimentare de caractere, mai multe opțiuni de controler și o funcție de transmog (adică abilitatea de a schimba aspectul sabiei lui Clive cu cel al oricărei alte săbii din inventarul său, fără a afecta statisticile). Patch-ul este disponibil acum.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Final Fantasy XVI vine pe PC: ce a anunțat Square Enix

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă