Prima pagină » Apple Watch Series 9 va sosi cu un procesor mai rapid, cip UWB nou şi senzori pentru sănătate noi

Apple Watch Series 9 va sosi cu un procesor mai rapid, cip UWB nou şi senzori pentru sănătate noi

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-watch-series-9-va-sosi-cu-un-procesor-mai-rapid,-cip-uwb-nou-si-senzori-pentru-sanatate-noi

Evenimentul Apple de pe 12 septembrie nu va fi doar despre iPhone 15, ci şi despre purtabile, mai precis Apple Watch Series 9. El a avut parte de o scăpare considerabilă în ultimele 48 de ore, cu privire la specificaţiile sale. Le aflaţi mai jos.

Trebuie spus din start şi care e sursa acestor scăpări şi anume Mark Gurman de la Bloomberg. Noile ceasuri vor păstra acelaşi design ca şi precedentele modele, principală schimbare fiind la nivel de chipset. E important, deoarece ceasurile Apple de la Seria 6 din 2020 până la Seria 8 din 2022 au utilizat aceleaşi procesoare.

Cipurile sunt bazate pe Apple A13 Bionic, cipul de pe iPhone 11. Gurman a mai precizat în trecut şi că acel chipset S9 de pe Watch Series 9 va fi bazat pe Apple A15, chipsetul de pe iPhone 13 şi 14. Pe lângă saltul de performanţă, ni se aduce şi un salt de eficientă de consum. Simpla trecere de o zi de autonomie ar fi mare lucru.

Gurman afirmă că noul cip U2 ultrawide band, care va sosi pe iPhone 15 va fi şi la interiorul ceasurilor. Cipul va îmbunătăţi şi capabilităţile Find My ale noilor dispozitive. La bord vom găsi şi senzori upgradati şi componente interne mai bune ca performanţa, eficientă şi acurateţe. Spre exemplu noul senzor optic de puls va primi un upgrade.

Variantele din oţel inoxidabil ale lui Watch Series 9 vor fi produse folosind imprimante 3D, care folosesc mai puţine materiale şi sunt mai prietenoase cu mediul. Seria 9 va sosi în variante de 41 mm şi 45 mm. Apple Watch Ultra 2 va avea o versiune de 49 mm. 

Tot pe 12 septembrie se mai lansează Apple Watch Ultra 2 şi o pereche nouă de AirPods. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple Watch Series 9 va sosi cu un procesor mai rapid, cip UWB nou şi senzori pentru sănătate noi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă