Prima pagină » Gafa imensă pe care a făcut-o Corina Chiriac la Festivalul Mamaia. A declarat că un faimos cântăreț român a murit, deși acesta este în viață

Gafa imensă pe care a făcut-o Corina Chiriac la Festivalul Mamaia. A declarat că un faimos cântăreț român a murit, deși acesta este în viață

de Roboțelul @ iDOR.info
gafa-imensa-pe-care-a-facut-o-corina-chiriac-la-festivalul-mamaia.-a-declarat-ca-un-faimos-cantaret-roman-a-murit,-desi-acesta-este-in-viata

Corina Chiriac a intrat în atenția oamenilor prezenți la Festivalul Mamaia, nu doar pentru apariția pe scenă, ci și pentru o greșeală de proporții rostită în fața a sute de oameni. Despre ce este vorba, vezi în rândurile de mai jos.

Te-ar putea interesa și: Călin Geambașu, gest răvășitor, la Festivalul Mamaia 2023, în memoria Mălinei Olinescu: ”Sper ca emoțiile să-mi permită”. Ce rol va avea fiul lui, copia lui Michael Jackson EXCLUSIV

Gafă imensă făcută de renumita solistă

Corina Chiriac a recurs la o greșeală de proporții la Festivalul Mamaia. Mai precis, vedeta a vorbit la trecut despre un artist cunoscut, dar problema este că respectiva persoană publică trăiește și are vârsta de 78 de ani.

Îndrăgita solistă a vorbit cu regret despre cântăreții care nu mai sunt printre noi, evocând și câteva amintiri.

Într-una dintre ele l-a adus în discuție și pe Cornel Constantiniu, care suferă de 30 de ani de boala Parkinson.

„Eram în mașină, la repetiție la festival… În mașină erau Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, Cornel Constantiniu și eu… Dumnezeu să îi odihnească!”, a spus cântăreața pe scena Festivalului Mamaia, potrivit Viva.ro.

În acel moment, oamenii nu au remarcat greșeala imensă a solistei de muzică ușoară. Totuși, nu este prima dată când Corina Chiriac face o eroare de genul acesta.

Citește și: Ritualul pe care Corina Chiriac îl are de fiecare dată când iese din casă. Mereu procedează așa

Ce i-a transmis Cornel Constantiniu vedetei

Cântăreața a greșit inclusiv în care cunoscutul solist a luat marele premiu la Mamaia, iar asta se întâmpla în anul 1971, nu în 1973.

Pe vremea aceea, Cornel Constantiniu a cântat împreună cu Dida Drăgan, iar cei doi au fost acompaniați de orchestra lui Sile Dininu și au interpretat renumita piesă ”N-ați văzut o fată?”, de Alexandru Mandy.

„Nu are nimic de comentat și de declarat. Cornel a zis o singură vorbă, el care nu bârfește și n-a bârfit niciodată în viața lui… Și a spus: «Dar bășcălia asta ce este?”, atât a spus, Cornel! El altă vorbă nu a spus. Și cred că a spus tot cu asta”, a spus Domnița, soția lui Cornel Constantiniu, pentru aceeași sursă.

Pentru cei ce nu știu, Cornel Constantiniu a învățat la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, apoi a debutat la concursul Steaua fără nume, fiind desemnat primul câștigător al trofeului.

Pe lângă cariera muzicală a evoluat ca actor la Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași și a făcut parte din trupa Teatrului Muzical Ion Vasilescu din București.

Vezi și: Loredana, în lacrimi la Festivalul Mamaia. Gestul neaşteptat făcut pe scena de artistă: „Este un Guru al muzicii”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gafa imensă pe care a făcut-o Corina Chiriac la Festivalul Mamaia. A declarat că un faimos cântăreț român a murit, deși acesta este în viață

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă