Prima pagină » Boxa Amazon Echo Show 8 (2023) vine cu Spatial Audio; Debutează alături de Echo Hub și Echo Show 8 Photos Edition

Boxa Amazon Echo Show 8 (2023) vine cu Spatial Audio; Debutează alături de Echo Hub și Echo Show 8 Photos Edition

de Roboțelul @ iDOR.info
boxa-amazon-echo-show-8-(2023)-vine-cu-spatial-audio;-debuteaza-alaturi-de-echo-hub-si-echo-show-8-photos-edition

Amazon vine pe final de lună septembrie cu noutăți din zona produselor Smart Home și anunță printre altele boxa Echo Show 8 Photos Edition, care după cum și numele indică, va afișa fotografiile tale preferate la fel ca o ramă foto. Are 25 GB stocare cloud și rol de boxă desigur. A mai debutat și Echo Hub (2023) plus Echo Show 8 (2023) despre care avem detalii mai jos.

Echo Hub (2023)

Echo Hub 2023

În primul rând avem Echo Hub în varianta 2023, un hub smart home cu Alexa la degetul mic și ecran tactil de 8 inch. Are rolul de a simplifica administrarea device-urilor smart din casă, gruparea și a sistemului de securitate. Folosește funcționalitatea Adaptive Content pentru a face switch între un ceas și un ecran smart home. Îl poți plasa pe perete sau pe o suprafață plată, iar prețul este de 199.99 euro pe Amazon DE.

Echo Show 8 (2023)

Cât despre boxa Amazon Echo Show 8 (2023), aceasta are parte de un refresh vizual, optând pentru o zonă frontală din sticlă edge-to-edge și pentru un procesor mai puternic. Potrivit Amazon, boxa poate procesa comenzile smart home cu 40% mai rapid decât generația trecută, astfel că poți aprinde/stinge becurile smart de exemplu într-o clipită. 

Echo Show 8 (2023)

Acum oferă suport Spatial Audio și are hub Smart Home integrat, cât și cameră de 13 mpx pentru apeluri video. Primim upgrade pentru sunet, oferind calitate și claritate mai bună plus bass. Zona de Smart Hub suportă diferite standarde precum Zigbee, Sidewalk, Thread, Bluetooth și Matter, astfel că poți controla o mulțime de dispozitive smart.

Prețul boxei este de 169.99 euro și poate fi comandată de pe Amazon DE cu livrare gratuită în România. O găsești pe alb sau negru aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Boxa Amazon Echo Show 8 (2023) vine cu Spatial Audio; Debutează alături de Echo Hub și Echo Show 8 Photos Edition

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type