Prima pagină » Adela Popescu revine la PRO TV. În ce emisiune va apărea prezentatoarea

Adela Popescu revine la PRO TV. În ce emisiune va apărea prezentatoarea

de Roboțelul @ iDOR.info
adela-popescu-revine-la-pro-tv.-in-ce-emisiune-va-aparea-prezentatoarea

Cei mai buni meseriași în materie de râs în hohote îi așteaptă pe telespectatori astăzi, de la ora 21:30, pe tărâmul comediei, „la Săriți de pe fix!”. Adela Popescu și Cosmin Seleși sunt invitații speciali care au acceptat invitația lui Cabral de a se distra în cel mai nebun show al momentului.

Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși sunt cei 8 comedianți, profesori de râs și prieteni, care în această seară se vor lupta pentru marele trofeu al publicului – buna dispoziție. Gașca lor nu are nevoie de un premiu ca să se simtă bine, singura miză fiind distracția adevărată. Alături de ei, Adela Popescu și Cosmin Seleși vor fi săriți de pe fix astăzi, de la ora 21:30. 

Sariti de pe fix – ep. 2 (7)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cosmin Seleși îl va înfrunta pe Alex Bogdan la proba „Pâine și apă”. Ca să câștige proba, cei doi trebuie să tragă la sorți cărți de joc, iar cel care extrage cartea mai mare îl lovește pe celălalt cu o lipie peste față, în timp ce ține apă în gură. Câștigă la scor cel care va avea cele mai multe lovituri reușite. „Am dat și eu o probă de prezentator pentru emisiunea Batem Palma? și acum o să mă răzbun”, îi va spune Alex Bogdan.

După prima lovitură, surprinsă de cum decurg lucrurile și în hohotele de râs ale celor prezenți, Adela Popescu va reacționa: „Asta e proba? Vai de capul meu”. Deși a încercat de mai multe ori să câștige puncte la această probă, și Anisia îl va încuraja de pe margine: „Să te văd cum o servești ca Halep!”, Cosmin nu va reuși: „Bă, băiatule! E praf, praf! Las-o, bă, da nu poți să-l lovești?”, va spune Drăcea atunci când va vedea cum ratează prezentatorul Batem Palma? Cum se va termina această provocare, cine va ieși învingător într-un final, dar și cum vor face față provocării supreme: planul înclinat, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Motivul pentru care Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune

Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune, după ce a încheiat proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la PRO TV. Actrița a vorbit recent despre adevăratul motiv pentru care a luat această decizie.

„O să mă vezi. Știu că mi se pune întrebarea aceasta: «Și tu ce faci acum?». În primă fază am senzația că ar trebui să mă simt prost, ca și cum e ceva de rău. Dar a fost o alegere. Eu mi-am dorit, după niște ani în care am muncit foarte mult, cu copii foarte mici. M-am trezit că sunt foarte obosită, realmente.

Nu mai puteam să fiu creativă, nu mai puteam să ofer nimic din ce știu eu că pot. Atunci, am zis că trebuie să punem puțin stop, stăm puțin pe acasă, dormim, mâncăm, stăm cu copiii mai mult sau mai puțin, ieșim cu prietenii, nu ne grăbește nimeni, nu ne sună nimeni să ne trimită în anumite locuri și abia apoi când mă simt mai cu desaga plină, o să mă întorc. Da, acum au început, bineînțeles, niște discuții. Analizăm ce variante ar fi, ce ne place și ce ni se potrivește. O să mă vedeți, sigur”, a declarat Adela Popescu pentru Ego.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adela Popescu revine la PRO TV. În ce emisiune va apărea prezentatoarea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă