Prima pagină » Cabral spune ce pățește seara, la culcare, cu Namiko și Tiago: Dacă îi pun în pat la 20:00 e ca și cum aș băga găina vie în cuptor!

Cabral spune ce pățește seara, la culcare, cu Namiko și Tiago: Dacă îi pun în pat la 20:00 e ca și cum aș băga găina vie în cuptor!

de Roboțelul @ iDOR.info
cabral-spune-ce-pateste-seara,-la-culcare,-cu-namiko-si-tiago:-daca-ii-pun-in-pat-la-20:00-e-ca-si-cum-as-baga-gaina-vie-in-cuptor!

Din căsnicia cu Andreea Ibacka, Cabral o are pe Namiko, care are 5 ani, și pe Tiago, care împlinește doi ani în octombrie. Prezentatorul de la Pro TV e și tatăl lui Inoke, fiica lui și a Luanei Ibacka. De data aceasta, Namiko și Tiago au fost în centrul atenției.

Cabral: „Nu știu ce au, că nu vor să doarmă, orice le-aș face!”

Cabral s-a plâns că orice ar face copiii nu adorm seara, devreme. „Bună ziua. Mă numesc Cabi și sunt tată de fete și de băiat. Rog și eu acum, public, asumat, să-mi explice și mie un părinte cum e cu copiii ăia perfecți care se culcă la 20:00 și dorm până la 07:30.

Că ăștia ai mei ori au softul stricat, ori au moștenit frichineală în koor de la tac’su, ori nu știu ce au, că nu vor să doarmă, mănenemă, orice le-aș face!”, și-a început prezentatorul confesiunea pe Facebook.

Și a continuat: „Dacă îi pun în pat la 20:00… e ca și cum aș băga găina vie în cuptor! De nu se frichinesc, se rostogolesc, se smotocesc… tocesc cearceafurile alea de le fac chiloți! Le vorbesc frumos, le spun povești, le pun muzică… mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă, că tot degeaba, nu adorm!

Și dacă se întâmplă să adoarmă – ca prin minune – la 21:00… m-am nenorocit! La 05:00 A.M. umblă prin casă de zici că-s în Zombie 3 – Învierea!!!”.

Măsurile fiscale – ultima variantă. Cum arată proiectul de lege pe care Guvernul vrea să-l adopte prin asumarea răspunderii

Recomandări

Măsurile fiscale – ultima variantă. Cum arată proiectul de lege pe care Guvernul vrea să-l adopte prin asumarea răspunderii

cabal-copii-tiago-si-namikoIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cabral, glume la adesa copiilor: „Până nu-i ameninț cu cuțitele de bucătărie, nu-i conving să stea lipiți de cearceafurile alea”

Totodată, el s-a plâns și că nu se odihnește suficient, având în vedere că micuții nu dorm nici măcar până la 7 dimineața. „Spuneți-mi și mie, vă roagă fratele vostru din Berceni, cum e să ai un copil din ăla din film, de-l bagi în pat, îl pupi pe frunte, îi urezi „Noapte bună, tati te iubește!” și el închide ochii fericit și doarme ca nebunu’ până la 07:00 dimineața!

Că pe ai mei… până nu-i ameninț cu cuțitele de bucătărie, nu-i conving să stea lipiți de cearceafurile alea! Vă mulțumesc. p.s. Bine că nu se văd cearcănele la afro-români, că eram desfigurat deja!”, le-a mai spus el fanilor, în mediul online.

Andreea Ibacka, despre relația lui Inoke, fata cea mare a lui Cabral, cu cei doi frați

Vara care a trecut a fost una de neuitat pentru familia Ibacka. Andreea a povestit cum și-a petrecut cele trei luni de vară, dar și cum a fost vacanța din Amsterdam. Soția lui Cabral a mărturisit că a găsit o mulțime de activități interesante pentru copii în vacanță, deși orașul nu este în topul favoritelor pentru famiile cu copii.

ACȚIUNILE DNA. Flagrante și bani confiscați: ce s-a întâmplat cu ultima șarjă de dosare DNA? După 6 ani, trei procese sunt încă în primă instanță și au însumat 183 termene de judecată

Recomandări

ACȚIUNILE DNA. Flagrante și bani confiscați: ce s-a întâmplat cu ultima șarjă de dosare DNA? După 6 ani, trei procese sunt încă în primă instanță și au însumat 183 termene de judecată

De doi ani, Inoke, fata cea mare a lui Cabral, locuiește în Amsterdam, acolo unde lucrează și studiază. Andreea Ibacka este foarte încântată că cei trei frați au putut să își petreacă timpul împreună. A fost prima dată când întreaga familie a mers să o vadă pe Inoke, pentru că până acum ea era cea care venea în țară pentru a-i vizita pe cei dragi.

„Am fost cu copiii la Amsterdam. Știu, este o destinație atipică pentru copii, dar cu puțin research găsești foarte multe activități pentru ei. Am văzut fel de fel de locuri de joacă, parcuri de distracții, muzee altfel. Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi și din astea. Și a fost foarte tare, că s-au reunit frații.

Inoke, sora cea mare, locuiește acolo de doi ani și e prima oară când am vizitat-o în locație. Până acum ne vedeam când venea ea în țară. Și a fost o vacanță foarte reușită”, a povestit Andreea Ibacka pentru cancan.ro.

Întrebată cum se înțeleg cei trei frați, pentru că există o diferență destul de mare de vârstă între ei, actrița a răspuns: „Da, sigur, dar e o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe videocall, în general cam așa ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live. Și e o relație foarte mișto, dar sunt în etape foarte diferite, așa că Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovelele de la grădiniță.

REPORTAJ. Martorul care a surprins flagrantul DNA în cazul Buzatu: partenerilor de pescuit le-au pus cătușe, directorul economic de la DGASPC Vaslui „se tăvălea pe jos, mârâia, prefăcându-se că este beat”

Recomandări

REPORTAJ. Martorul care a surprins flagrantul DNA în cazul Buzatu: partenerilor de pescuit le-au pus cătușe, directorul economic de la DGASPC Vaslui „se tăvălea pe jos, mârâia, prefăcându-se că este beat”

Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 și 2, diferența e de o generație întreagă”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cabral spune ce pățește seara, la culcare, cu Namiko și Tiago: Dacă îi pun în pat la 20:00 e ca și cum aș băga găina vie în cuptor!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă