Prima pagină » Fosta logodnică a lui Whats Up, primele declarații după ce artistul s-a însurat: Am vorbit cu el

Fosta logodnică a lui Whats Up, primele declarații după ce artistul s-a însurat: Am vorbit cu el

de Roboțelul @ iDOR.info
fosta-logodnica-a-lui-whats-up,-primele-declaratii-dupa-ce-artistul-s-a-insurat:-am-vorbit-cu-el

Marius Marian Ivancea, alias What’s Up, așa cum este cunoscut de public, s-a căsătorit weekend-ul acesta cu aleasa inimii sale, Micky! Evenimentul a fost unul foarte discret, doar în prezența nașilor, a părinților dar și a câtorva prieteni.

What's Up s-a recăsătorit cu Micky. Sursă: Facebook

Imaginea 1/4: What’s Up s-a recăsătorit cu Micky. Sursă: Facebook

Cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, la Biserica Stavropoleos, din Capitală. Artistul vine după un mariaj eșuat pe care l-a avut cu managera sa, Simina Costea, femeie de care a divorțat în 2019.

Contactată de Click!, Alice Badea, violoniste și femeia cu care artistul s-a logodit după divorțul de Simina,  ne-a oferit câteva detalii din intimitate.

„Am mai vorbit cu el, da, noi doi am rămas în relații bune, suntem cunoștințe. Știu că s-a recăsătorit, mă bucur pentru el. Îi doresc să fie fericit. Am văzut că tot apare în presă că a fost căsătorit de două ori, nu este adevărat. Eu cu What’s Up nu am fost căsătorită, noi doi am fost doar logodiți. Cât despre Miky, știu că este cântăreață, este foarte frumoasă și talentată. Ei doi de vreo doi ani cred că sunt împreună. Eu cu What’s Up nu mai am nicio treabă de atunci”, a declarat Alice Badea, fosta logodnică a lui What’s Up.

Fericit și împlinit

What’s Up și noua sa parteneră, Micky. Sursă: Instagram

Imaginea 1/1: What’s Up și noua sa parteneră, Micky. Sursă: Instagram

What’s Up și noua sa parteneră, Micky. Sursă: Instagram

Cei doi nu au vrut o petrecere de pomină, așa că au sărbătorit și s-au bucurat doar cu cei apropiați inimii lor.

„Am auzit și eu că vezi, Doamne, am făcut nuntă. În realitate, dragii mei, suntem la al doilea clip vara asta (…) Multă lume a crezut că am făcut nuntă, dar noi pur și simplu am filmat un clip pentru o piesă nouă pentru că, în ultima vreme, după pandemie, am început să mergem la foarte multe nunți. Ne plac foarte mult nunțile, vorbesc despre mine și trupa What’s Up (…) Trebuia să iasă o filmare corectă pentru clip. Întotdeauna eu la un clip am emoții, eu iubesc muzica și toată viața voi fi devotat acestui lucru”, a spus artistul, cu zâmbetul pe buze, după ce a ieșit din Biserică pentru Spynews.ro.

Au fost împreună 9 ani

Marius şi Simina au decis în 2016 să-şi unească destinele, după nouă ani de iubire, naşi fiindu-le Andra şi Cătălin Măruţă. Petrecerea a avut loc la Palatul Stirbey, fiind invitaţi la cheful de pomină peste 200 de invitaţi.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fosta logodnică a lui Whats Up, primele declarații după ce artistul s-a însurat: Am vorbit cu el

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă