Prima pagină » Carpe diem cu GT 4: toamna asta HUAWEI îți face upgrade la stil

Carpe diem cu GT 4: toamna asta HUAWEI îți face upgrade la stil

de Roboțelul @ iDOR.info
carpe-diem-cu-gt-4:-toamna-asta-huawei-iti-face-upgrade-la-stil

Când adulții de azi își imaginau în copilărie viitorul, cei mai mulți visam la mașini zburătoare, călătorii în timp și clonare. Ce nu știam noi când eram mici e faptul că tehnologia nu numai că ne va face visele realitate, într-o formă sau alta, dar și că așteptările noastre vor fi mult depășite.

HUAWEI WATCH GT 4Foto: Huawei Romania

Nimeni nu ar fi crezut acum zeci de ani că toate informațiile lumii, toată evoluția științelor și toate operele de artă create vreodată vor putea fi disponibile majorității oamenilor printr-un dispozitiv care încape într-un buzunar sau că un ceas pe care îl porți la încheietură ar putea să îți analizeze sănătatea și să te ajute să te organizezi mai bine.

Inovând și astfel contribuind la evoluția constantă a tehnologiei și a stilului de viață al omului modern, HUAWEI aduce în piața ceasurilor inteligente cea mai nouă adiție la consacrata serie GT, HUAWEI WATCH GT 4.

Fiecare secundă contează – design unic și tehnologie de ultimă oră

Creat special pentru omul secolului 21, deci adaptat la nevoile și interesele sale, HUAWEI WATCH GT 4 știe că fiecare secundă contează. Astfel, HUAWEI menține standardele sus păstrând autonomia bateriei de până la 2 săptămâni, caracteristică de bază și în generațiile precedente ale ceasului.

Șansele să rămâi fără baterie sunt minime, iar șansele să rămâi neobservat sunt și mai mici, pentru că noul ceas de la HUAWEI este conceput sub sloganul Design forward!, prin care HUAWEI își propune să tindă către apogeul tehnologiei momentului fără niciun compromis la capitolul design, din contră.

Designul ceasului HUAWEI WATCH GT 4 se concentrează pe două direcții geometrice: colțuri și linii curbe. Varianta ceasului cu dimensiunea de 46 mm vine cu un cadran octogonal, care inspiră putere și fermitate, iar varianta de 41 mm se bucură de clasicul ceas rotund, rafinat și cu finisaje elegante.

Cele două variante de design vin la pachet cu două dimensiuni ale display-ului AMOLED: de 1.43 inchi cu o densitate de 326 PPI și de 1.32 inchi cu o densitate de 352 PPI. Ambele dimensiuni au o rezoluție de 466 x 466, astfel încât toate cele 25 000 de interfețe din galerie vor arăta minunat la încheietura ta.

Este timpul pentru un upgrade la stilul de viață, nu doar la cel vestimentar

Softul updatat al noii serii GT 4 de la HUAWEI nu vine doar cu o customizare a fețelor de ceas și mai bună, ci și cu îmbunătățiri la funcțiile de fitness și sănătate ale ceasului tău. Aplicația de monitorizare a ciclului menstrual este și mai performantă acum datorită noului update, iar pentru cei care vor să se încălzească cu un cardio în sezonul rece, funcția de alergare are un antrenor creat cu ajutorul inteligenței artificiale care îți va fi alături în călătoria către o viață mai sănătoasă.

Fără cheat days cu HUAWEI WATCH GT 4! Față de precedenții săi, cel mai nou ceas de la HUAWEI te ajută să te ții de dietă prin îmbunătățirea aplicației de numărat calorii, unde are o bază de date funcțională extinsă.

Trăiește clipa la nivelul următor cu HUAWEI WATCH GT 4

Compatibil atât cu iOS, cât și cu Android, cea mai nouă lansare pe piața de wearables de la HUAWEI este un upgrade al seriei GT care își propune să îți facă un upgrade în viața de zi cu zi.

Un ceas elegant, rafinat și deosebit cu peste 25 000 de interfețe care să se adapteze fiecărei situații și ținute – upgrade la stilul vestimentar. Un dispozitiv performant compatibil cu orice sistem de operare, cu autonomie de până la două săptămâni – upgrade la tehnologia din viața ta. Un ceas care te ajută și te motivează să ai un stil de viață sănătos, îți monitorizează stresul, somnul și ciclul menstrual – upgrade la stilul de viață.

Disponibil pentru precomandă pe HUAWEI Store până pe data de 1 octombrie, HUAWEI WATCH GT 4 vine alături de o ofertă specială cu FreeBuds SE 2 cadou, dar și o serie de beneficii, precum:

  • 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
  • 12 rate fără dobândă;
  • livrare gratuită și rapidă.

Totodată, HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store.

Prețuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:

  • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei

Brown (curea din piele) – 1299 lei

Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei

Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

  • HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei

Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei

Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

Articol susținut de Huawei România




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Carpe diem cu GT 4: toamna asta HUAWEI îți face upgrade la stil

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google