Prima pagină » Compania Tecno anunță primul său telefon pliabil cu clapetă; Modelul Phantom V Flip sosește în Europa

Compania Tecno anunță primul său telefon pliabil cu clapetă; Modelul Phantom V Flip sosește în Europa

de Roboțelul @ iDOR.info
compania-tecno-anunta-primul-sau-telefon-pliabil-cu-clapeta;-modelul-phantom-v-flip-soseste-in-europa

Despre Tecno am mai discutat în trecut. E o companie relativ nouă ce a lansat un timp telefoane accesibile, iar ulterior a lansat și flagship-uri din gama Phantom. Au în portofoliu un telefon cu cameră foto retractabilă, un model pliabil rival pentru Galaxy Z Fold5, iar de curând au anunțat un prototip de telefon rulabil. Ei bine, azi a debutat oficial Phantom V Flip, primul telefon pliabil cu clapetă al companiei. Se pare că ar sosi și în Europa, iar mai jos avem mai multe detalii.

Phantom V Flip este un telefon cu design atractiv. Are muchii fabricate din aluminiu, însă spatele e fabricat din policarbonat. Cântărește 194 de grame, iar în formă extinsă măsoară 171.7 x 74.1 mm și are o talie de 7 mm. Panoul pliabil este un LTPO AMOLED cu refresh rate de 120Hz de 6.9 inch în diagonală. Atinge o luminozitate de 1000 nits în peak, iar rezoluția sa este de 1080 x 2640 pixeli.

O abordare nouă apare în cazul panoului extern. Este vorba despre un display de formă circulară de 1.32 inch în diametru cu rezoluție de 466 x 466 pixeli. Are densitate a pixelilor de 352 ppi, iar luminozitatea sa ar fi de 800 de nits. Sub capotă avem un procesor MediaTek Dimensity 8050 (6nm), iar terminalul aduce 256 GB de stocare UFS 3.1 și 8 GB de memorie RAM. Pare că vorbim despre un model midrange cu clapetă, deci, probabil rival pentru Motorola RAZR 40.

Camera selfie are 32 MP, deschidere F/2.5, iar în spate descoperim un senzor principal de 64 MP cu PDAF, dar fără OIS, cu deschidere F/1.7. Apare și o cameră ultrawide de 13 MP în ecuație cu deschidere F/2.2. Telefonul beneficiază de Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, are difuzoare stereo și senzor pentru amprente amplasat lateral, în  butonul power. Bateria sa are 4000 mAh, iar alimentarea se realizează la 45W pe fir.

Tecno Phantom V Flip sosește pe negru sau violet și e disponibil momentan în India pentru aproximativ 550 de euro. Compania spune că în Europa telefonul se va vinde pentru 700 de euro, deși la debut ar exista o ofertă prin care terminalul va fi vândut pentru aproximativ 650 euro. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Compania Tecno anunță primul său telefon pliabil cu clapetă; Modelul Phantom V Flip sosește în Europa

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type