Prima pagină » Cătălin Botezatu este în negocieri cu Kanal D pentru revenirea pe micul ecran. La ce emisiune visează: O satisfacție fantastică VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu este în negocieri cu Kanal D pentru revenirea pe micul ecran. La ce emisiune visează: O satisfacție fantastică VIDEO EXCLUSIV

de Roboțelul @ iDOR.info
catalin-botezatu-este-in-negocieri-cu-kanal-d-pentru-revenirea-pe-micul-ecran.-la-ce-emisiune-viseaza:-o-satisfactie-fantastica-video-exclusiv

După ce a renunțat la proiectul ”Bravo, ai stil!”, unde a avut calitatea de jurat, Cătălin Botezatu nu s-a mai implicat în niciun alt proiect de televiziune, însă nu pentru că și-a dorit asta în mod expres, ci pentru că timpul nu a fost cel mai bun prieten. De ceva vreme însă, celebrul designer se regândește din ce în ce mai serios să revină pe micul ecran. Cătălin Botezatu a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că este în negocieri cu Kanal D pentru a realiza o emisiune nouă, în care îmbină stilul cu turismul de lux.

Cătălin Botezatu are planuri mari

Ce-i drept, Cătălin Botezatu are toate calitățile pentru a face acest gen de emisiune, fiind unul dintre cei mai documentați oameni din România, o enciclopedie ambulantă. Mai mult decât atât, pe piața din România este nevoie de o emisiune în care tinerii să primească informații de cultură generală, dar mai ales de stil. Pe designer îl deranjează faptul că, în ultimii ani, tinerii sunt atrași de lucruri din ce în ce mai superficiale și că nu își mai doresc să învețe meserii sau măcar să-și lărgească orizonturile.

”Nu mai avem nicio meserie. Nu mai avem nici cizmari, nu mai avem nici croitori. Înainte, în cetăți, existau bastioane: bastionul croitorilor, bastionul cizmarilor, bastionul pescarilor. Erau locuri în care acești meșteri, acești artizani, oameni extrem de creativi, pentru că atunci nu erau ridicați la rangul de designeri, de creatori de modă, munceau și făceau artă. Acele bastioane și la propriu și la figurat au dispărut. S-au dărmat castele întregi, lumea nu mai vrea să muncească, oamenii nu mai vor să facă astfel de meserii, deși sunt meserii foarte frumoase care îți aduc o satisfacție fantastică. În momentul în care vezi un material și îl arunci și vezi cum ”curge”, după care te uiți la el și îți imaginezi un produs, apoi e o artă să coși la el, iar la final îl vezi îmbrăcat pe client și vezi cât de bine îi stă, ai o satisfacție enormă”, ne-a explicat Cătălin Botezatu.

Când apare filmul ”Încă două lozuri” al lui Alexandru Papadopol. Au stabilit data exactă: ”Se anunță a fi o comedie bună”

Actorul face dezvăluiri interesante

Anda Sârbei, protagonista din serialul ”Camera 609”, ar face orice compromis de dragul unui rol: ”Să mă tund zero, să mă îngraș” VIDEO EXCLUSIV

Adevărul despre actrița momentului

Are în atelier angajate cu experiență multă

Din fericire, în business lucrează cu oameni vechi, cu o experiență de peste 35 de ani și, spre norocul lui, nu depinde de forța tânără de muncă.

”Eu am la atelier femei cu care lucrez de peste 35 de ani, iar începuturile mele, eu am fost printre primii stiliști ai primei case de modă particulare din România, casa de modă Europa, unde am lucrat cu niște oameni fantastici. Din păcate, nu mai sunt printre noi”, ne-a mai povestit Botezatu, completând că, la începuturile carierei sale, din dorința de acumula cât mai mult informație, ajungea să stea ore întregi în atelier și în preajma profesioniștilor:

”Cel puțin pentru bărbați era domnul Banu cu care mă certam toată ziua, dar ce putea să facă omul ăla. Am lucrat pentru miniștrii, pentru Guvern, pentru actori, pentru celebrități. Stăteam până la 3-4 dimineața, o luam de la capăt a doua zi, nu exista program, dar exista acea pasiune. Era pasiunea că îmbrăcam pe nu știu cine. Spre exemplu, l-am îmbrăcat pe domnul Meleșcanu. Era unul dintre clienții noștri și arăta impecabil. Și bineînțele că știa să poarte costumul. Cei din generația de azi vin în atelier să încurce pe acolo și apoi să le dai o semnătură că au făcut practică. Nu vor să învețe, nu vor să facă nimic. Eu le ofer la fabricile pe care le am șansa să facă ceva. Le-am dat materiale, le-am oferit anumite linii pe care se poate lucra să-și facă colecții, dar nu vor. Au fost câțiva, dar apoi li s-a urcat la cap. Bineînțeles cum li s-a urcat, așa le-a și căzut și asta e”.

Celebrul designer, în tratative cu Kanal D pentru o nouă emisiune

Cătălin Botezatu nu se limitează doar la domeniul în care activează, moda, ci îi place să fie într-o continuă cunoaștere, ceea ce îi sfătuiește și pe cei din noua generație.

”Lăsați Tik Tok-ul și puneți mai mult mâna pe carte, puneți mai mult mâna pe niște cărți de artă, de cultură, vizitați. Știți ce fac eu? Am citit foarte mult în tinerețe, recunosc, dar acum nu mai am așa mult timp. Am o mie de cărți deschise, noroc că nu mă caută neamțul (nr. Alzheimer) și știu de unde să le iau. Dar după citesc ceva, merg pe urma a ceea ce am citit, dacă ce am citit acolo, mă refer la istorie, geografie, coincide cu ceea ce văd. Sunt printre puținele persoane care a mers în toate centrele energetice și solare ale lumii, am studiat toate religiile. Am fost acuzat că mi-am schimbat religia, că sunt budist, kabala. Nu. Am vrut să văd ce au de spus aceste religii și dacă am găsit ceva mi-am însușit acele chestii ca pe niște exemple pozitive, dar nu mi-am schimbat religia”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru EGO.ro, completând că în ajutorul celor care vor să-și îmbunătățească cultura generală, dar și din pură pasiune pentru tot ce înseamnă frumos, în toate formele lui, va face un proiect de televiziune în care să încerce să deschidă publicului apetitul pentru frumos:

”O să-mi fac un Instagram legat de călătorii și o să fac o emisiune cred că tot la Kanal D. Sper să se materializeze. Mi-aș dori să fac o emisiune de stil și turism de lux”.

Video: Dorin Marinuș




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cătălin Botezatu este în negocieri cu Kanal D pentru revenirea pe micul ecran. La ce emisiune visează: O satisfacție fantastică VIDEO EXCLUSIV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă