Prima pagină » Cătălin Botezatu nu a mai putut ține secretul despre relația cu Elena Ceaușescu. A spus adevărul după 35 de ani

Cătălin Botezatu nu a mai putut ține secretul despre relația cu Elena Ceaușescu. A spus adevărul după 35 de ani

de Roboțelul @ iDOR.info
catalin-botezatu-nu-a-mai-putut-tine-secretul-despre-relatia-cu-elena-ceausescu.-a-spus-adevarul-dupa-35-de-ani

Ajuns la vârsta de 56 de ani, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România. Celebrul designer a cunoscut faima încă de pe vremea regimului comunist, ca model. Pe atunci, acesta era preferatul Elenei Ceaușescu, motiv pentru care se zvonea că între ei ar fi existat mai mult decât o relație de prietenie. Care este adevărul? A rupt tăcerea abia acum!

Cătălin Botezatu s-a iubit cu Elena Ceaușescu?

Cătălin Botezatu și-a început cariera în anul 1984, ca manechin al Casei de Modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. Ulterior, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. A devenit celebru rapid și în România datorită Elenei Ceaușescu, soția fostului președinte Nicolae Ceaușescu.

Grație șarmului și frumuseții sale, Cătălin Botezatu a cucerit-o rapid pe fosta Prima Doamnă. A devenit preferatul Elenei Ceaușescu, el fiind cel care, la fiecare eveniment, avea privilegiul de a-i oferi flori. Având în vedere aceste apropieri suspicioase, de-a lungul anilor au existat speculații conform cărora s-ar fi iubit în secret. Acum, designerul nu confirmă și nici nu infirmă aceste zvonuri.

Ce refuză să facă Radu Vâlcan și Adela Popescu. Decizia radicală i-a înfuriat pe fani

Decizia care i-a înfuriat pe fanii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu

La ce umilințe a supus-o Ștefan Bănică Jr. pe Andreea Marin, de fapt. Apropiații nu au îndrăznit să rupă tăcerea până acum

Pentru Andreea Marin, căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. nu a fost deloc roz. Celebra prezentatoare TV a îndurat clipe de coșmar, fiind bătută, umilită și…

„Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase, dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București. Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu.

La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a spus Cătălin Botezatu.

Dezvăluiri despre copiii săi

Recent, în podcastul Ilincăi Vandici, celebrul designer Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața privată. La un moment dat, întrebat fiind câți copii are, de fapt, răspunsul său a uimit pe toată lumea:

„Ilinca, tu știi câți am, dar am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta. Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cătălin Botezatu nu a mai putut ține secretul despre relația cu Elena Ceaușescu. A spus adevărul după 35 de ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă