Prima pagină » Ce a observat Pavel Bartoș la Theo Rose în timpul filmărilor?! Nici pe Horia Brenciu nu-l scapă din ochi: „La ea înțelegem, că e după nașterea unui copil”

Ce a observat Pavel Bartoș la Theo Rose în timpul filmărilor?! Nici pe Horia Brenciu nu-l scapă din ochi: „La ea înțelegem, că e după nașterea unui copil”

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-a-observat-pavel-bartos-la-theo-rose-in-timpul-filmarilor?!-nici-pe-horia-brenciu-nu-l-scapa-din-ochi:-„la-ea-intelegem,-ca-e-dupa-nasterea-unui-copil”

In articol:


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pavel Bartoș este coleg de emisiune cu Theo Rose și Horia Brenciu. În fața camerelor dau dovadă de profesionalism și se concentrează să le iasă totul cât mai bine, dar puțini știu ce se întâmplă pe platourile de filmare, atunci când camerele nu mai sunt pornite.

Despre relația pe care o are cu cei doi jurați, dar și despre momentele din timpul pauzelor, care nu se văd la TV, a vorbit chiar Pavel Bartoș, în cadrul unui interviu recent!

Pavel Bartoș, declarații despre Theo Rose și Horia Brenciu 

Pavel Bartoș este la cârma emisiunii de talente de ani buni, însă ultimele sezoane au venit cu surprize chiar și pentru el, căci Theo Rose și Horia Brenciu s-au alăturat echipei. Cum era de așteptat, cei doi artiști s-au integrat imediat, iar dovada o reprezintă chiar dezvăluirile făcute de prezentator, într-un interviu recent. Pavel Bartoș susține că Theo și Brenciu au reușit să aducă, prin prezența lor, un suflu aparte, mai ales că sunt destul de asemănători. 

Se pare că rolul de jurați le scoate la iveală sensibilitatea, ba chiar uneori au momente în care emoțiile îi copleșesc, la propriu.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru ziua de luni, 2 octombrie 2023, în țară: Vremea se va încălzi ușor și va ploua în zonele montane- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

Citește și: Theo Rose, pregătiri intense pentru mutarea în noua locuință! Artista a mers singură la cumpărături, fără Anghel Damian: „S-ar putea să dormim pe jos”

„Da, tot timpul mă surprind. Suntem alături unii de alții și la bine, și la greu, nu sunt doar momente de beatitudine și de fericire acolo. Sunt și momente în care își pun întrebări, au nedumeriri, au momente de sensibilitate – să nu zic că plâng – iar aici mă refer la Horia Brenciu pentru că este un sezon în care sensibilitatea din el iese la iveală, într-un mod cu totul neașteptat.

Ca o glumă, putem spune că s-a molipsit de la Theo Rose, dar la ea înțelegem că e după nașterea unui copil, și atunci, lucrurile sunt mai sensibile în cazul ei. Dar e un cuplu de antrenori de senzație, iar Theo Rose cred că este marea revelație din acest sezon, prin însăși prezența ei.”, a declarat Pavel Bartoș, pentru tvmania.ro. 

Horia Brenciu, cel mai vorbăreț dintre colegi

Pavel Bartoș a vorbit și despre momentele care nu apar la TV și despre cum sunt colegii lui pe platourile de filmare, atunci când camerele se opresc. Aparent, Horia Brenciu ar fi în centrul atenției de fiecare dată.

Citeste si: „Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi detalii ies la iveală în cazul lui DJ Lalla! Paznicul plajei unde tânăra a fost găsită lansează o ipoteză șocantă- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO- Acuzații tulburătoare. Mai mulți copii ar fi fost bătuți de educatoare- stirilekanald.ro

Citeste si: ”Este ținut prizonier. E făcut cu moșmoande!” Oana Zăvoranu imploră vecinii pentru ajutor. Vedeta, convinsă că amanta lui Alex Ashraf face vrăji- radioimpuls.ro

Citește și: Pavel Bartoș, mărturisiri inedite despre copilărie: „Atunci nu realizam”. Cât de mult l-a ajutat acea perioadă să își dezvolte simțul umorului: „Am crezut că așa trebuie”

„Horia Brenciu, în primul rând, în pauze vrea să vorbească cât nu a putut vorbi în timpul filmărilor. Pe glume sunt puși mai mulți, dar să avem loc și de Horia (râde). Glumesc. Suntem foarte buni prieteni și ne găsim loc să glumim. Și, oricum, dacă nu ne găsim, râdem foarte mult la glumele lui Horia.”, a mai spus Pavel Bartoș, potrivit sursei menționate anterior. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce a observat Pavel Bartoș la Theo Rose în timpul filmărilor?! Nici pe Horia Brenciu nu-l scapă din ochi: „La ea înțelegem, că e după nașterea unui copil”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type