Prima pagină » Dorian Popa, gata să adopte un copil: „Sentimentul a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu”

Dorian Popa, gata să adopte un copil: „Sentimentul a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu”

de Roboțelul @ iDOR.info
dorian-popa,-gata-sa-adopte-un-copil:-„sentimentul-a-venit-in-momentul-in-care-l-am-adoptat-pe-chelutu”

Sursa foto: Facebook Dorian Popa

Sursa foto: Facebook Dorian Popa

Dorian Popa mărturisește că s-a gândit să adopte un copil.

„M-am gândit de foarte multe ori să adopt un copil și sentimentul și mai pregnant în ceea ce privește adopția a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu și mi-am dat seama cât de mult te poate iubi un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie. De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil. Și dacă voi avea și copilul meu tot mă voi gândi în continuare și la adoptat pentru că dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta?

Ce mă sperie un pic este modus operandi care am înțeles că este destul de anevoios în România în ceea ce privește adopția, dar dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați, zic!”, ne-a mai spus Dorian Popa, hotărât să facă un gest mare pentru un copil care ar avea nevoie de ajutor!”, a spus Dorian Popa pentru ciao.ro.

„Dacă ne ajută Dumnezeu, o să vină și mașina de 750.000 de euro”

Pe plan financiar, artistul se pare că este mai bine ca niciodată.

„Dacă ne ajută Dumnezeu, o să vină și mașina de 750.000 de euro dar mai presus deorice acum trebuie să terminăm noile case ce sunt în construcție pentru că întotdeauna businessul trebuie să fie înaintea plăcerilor și dacă Dumnezeu vrea și din punct de vedere pecuniar sunt pregătit, o  să vină și Rolls-ul. Primele 6 case construite sunt vândute, mulțumesc lui Dumnezeu, dar cred că mai presus de orice ele s-au vândut pentru că au reprezentat un raport preț-calitate optim. (…)

Primele case au fost 200.000 euro la cheie, următoarele case vor varia, așa cum le-am spus și celor care deja se interesează de ele, între 230.000 și 250.000 euro, în funcție de cum mă vor arunca și pe mine cheltuielile și evident în funcție de ce va decide și statul nostru drag pentru că se pare că sfârșitul de 2023 ne pândește cu niște creșteri de taxe de toată frumusețea”, a mai adăugat Dorian Popa.”, a mai spus Dorian.

Vezi și: Dorian Popa, unul dintre cei păcăliți de Călin Donca. „Sunt șocat, consternat. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

adoptie

copil

dorian popa




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dorian Popa, gata să adopte un copil: „Sentimentul a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă