Prima pagină » Ce meserie i-ar fi plăcut Reginei Elisabeta să aibă dacă nu era monarh! Un prieten a dat-o de gol

Ce meserie i-ar fi plăcut Reginei Elisabeta să aibă dacă nu era monarh! Un prieten a dat-o de gol

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-meserie-i-ar-fi-placut-reginei-elisabeta-sa-aiba-daca-nu-era-monarh!-un-prieten-a-dat-o-de-gol

Gyles Brandreth a fost mult timp prieten apropiat al Familiei Regale, iar de curând a dezvăluit cariera de vis a regretatei Regine Elisabeta.

Gyles Brandreth, care a publicat biografia „Elizabeth: An Intimate Portrait”, a afirmat că răposata regină ar fi fost comediant dacă și-ar fi ales singură calea profesională. Ea ar fi explicat cum a fost inspirată de un artist care a vizitat Castelul Windsor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Se spune că Regina Elisabeta ar fi manifestat un interes deosebit față de George Formby, actor, cântăreț, compozitor și comediant. Potrivit lui Gyles Brandreth, ea ar fi cântat adesea cântecul „When I’m Cleaning Windows”, imitându-l pe actor.

Gyles Brandreth a declarat pentru Times Radio: „A venit o femeie pe nume Florence Desmond. Ea a făcut imitații – Marlene Dietrich, Mae West și Vera Lynn. Regina mi-a spus că, dacă nu ar fi fost regină, i-ar fi plăcut să fi fost impresionistă. Am întrebat-o: „Serios? Ce poți să faci?”. „Și ea a spus: „Pot să-l fac pe George Formby”. Și atunci, regina a luat un ukelele imaginar și mi-a cântat „When I’m Cleaning Windows”.” Gyles Brandreth a adăugat că regretata regină putea, de asemenea, să imite animale și accente regionale.

El a adăugat: „L-ar face pe Frankie Dettori sărind de pe un cal, Concorde peste Castelul Windsor. Toate într-o singură conversație. A fost o conversație pe cinste…”

Regina Elisabeta a II a

Imaginea 1/8: Regina Elisabeta a II a

Cartea biografului regal a făcut lumină asupra defunctei monarhe și a relației sale cu restul familiei regale. El a dezvăluit că aceasta se lupta cu un cancer osos dureros înainte de a muri și că monarhul avea o formă rară numită mielom. Gyles Brandreth a mai adăugat că monarhul i-a spus lui Meghan Markle că poate „continua să fie actriță” la prima lor întâlnire și că era „îngrijorată” pentru fericirea ei, scrie The Express.

Regina Elisabeta s-a stins din viață pe 9 septembrie 2022 la Castelul Balmoral din Scoția. Acum, la un an de la moartea ei, familia regală nu a anunțat vreun eveniment în amintirea răposatului monarh.

Foto: Getty Images, Profimedia






Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce meserie i-ar fi plăcut Reginei Elisabeta să aibă dacă nu era monarh! Un prieten a dat-o de gol

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google