Prima pagină » Redmi Note 13 Pro: Viteza de încărcare și alte specificații impresionante dezvăluite

Redmi Note 13 Pro: Viteza de încărcare și alte specificații impresionante dezvăluite

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-note-13-pro:-viteza-de-incarcare-si-alte-specificatii-impresionante-dezvaluite

Xiaomi, unul dintre giganții industriei de smartphone-uri, se pregătește să lanseze pe piață noua serie Redmi Note 13. Recent, un model de telefon Redmi cu numărul de model 2312DRA50C a fost identificat pe site-ul de certificare 3C, care este presupus a fi Redmi Note 13 Pro. Acest model a fost, de asemenea, listat anterior pe TENNA.

Conform înregistrărilor de la organizația de certificare, Redmi Note 13 Pro va fi echipat cu un încărcător MDY-12-EF/MDY-15-EQ. Acest adaptor de alimentare este cunoscut pentru a suporta o putere de încărcare de 67 de wați. În plus, informațiile anterioare de la TENAA indică faptul că smartphone-ul va avea o baterie de 5.160 mAh.

SURSA]

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi Note 13 Pro: Viteza de încărcare și alte specificații impresionante dezvăluite

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă