Prima pagină » Ce spune Alina Sorescu despre împăcarea cu soțul Alexandru Ciucu: ”A fost normal”

Ce spune Alina Sorescu despre împăcarea cu soțul Alexandru Ciucu: ”A fost normal”

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-spune-alina-sorescu-despre-impacarea-cu-sotul-alexandru-ciucu:-”a-fost-normal”

Luni, 18 Septembrie 2023, ora 09:25

4412 citiri

Ce spune Alina Sorescu despre împăcarea cu soțul Alexandru Ciucu: ”A fost normal”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

În plin proces de divorț cu designerul Alexandru Ciucu, cântăreața Alina Sorescu și-a reîntâlnit soțul cu ocazia începerii noului an școlar, vedeta fiind pusă să comenteze o eventuală împăcare între cei doi.

După o relație de aproape două decenii, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au început procesul de divorț și de custodie al celor două fete pe care le au împreună, Raisa și Carolina.

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenți la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a precizat Alina Sorescu, conform Cancan.

„Știi cum are Andra melodia. Niciodată să nu spui niciodată, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu.

Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil. Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost. Da, normal că am plâns… Pentru fetițe în mod special, nu-i ușor”, a mai spus recent Alina Sorescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Unul dintre cei mai respectați actori de la Hollywood divorțează după 27 de ani de căsnicie

Actorul Hugh Jackman, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa, Deborra-Lee Furness, în vârstă de 67 de ani, şi-au anunţat despărţirea după o căsnicie de 27 de ani. Actorii australieni…

PNL vrea alianță cu PSD la guvernare și după 2024. Ce spun liberalii despre viitorul candidat la prezidențiale

Secretarul general al PNL Lucian Bode a transmis că ar dori o continuare a alianței cu PSD în viitoarea guvernare și că este convins de faptul că liberalii vor da viitorul președinte al…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce spune Alina Sorescu despre împăcarea cu soțul Alexandru Ciucu: ”A fost normal”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă