Prima pagină » Irinel Columbeanu plânge după Anna Lesko. Semnul care l-a pus pe gânduri – Evenimentul Zilei

Irinel Columbeanu plânge după Anna Lesko. Semnul care l-a pus pe gânduri – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
irinel-columbeanu-plange-dupa-anna-lesko.-semnul-care-l-a-pus-pe-ganduri-–-evenimentul-zilei

Casa lui Irinel Columbeanu era scoasă la vânzare, pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de euro pe lună. Dar incendiul, provocat, cum spune chiar el, a distrus toate amintirile.

Acesta susține că a fost vorba despre un incendiu provocat. El crede că a fost un „furt deghizat”, pentru frescele de mare valoare din locuință realizate de Sabin Bălașa.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă…Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc.

Irinel Columbeanu: „Mi-au luat foc și amintirile. Sunt niște coincidențe la mijloc”

După niște ani de la despărțirea de Anna Lesko, Irinel Colmbeanu a făcut o serie de declarații. El spune că a pierdut singurul lucru care-i mai amintea de artistă. Un tablou care a ars odată cu vila din Izvorani, în incendiul din anul 2020.

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au format un cuplu vreme de opt ani de zile. În perioada anilor 1996-2004, când locul i-a fost luat de Monica Gabor, fosta lui soție. Deși cei doi au mers pe drumuri diferite, amintirile dăinuise și acum.

Cât de sărac a ajuns Irinel Columbeanu. Fostul milionar a spus adevărul

Sursa foto: Arhiva EVZ

Irinel Columbeanu: „A luat foc și tabloul Annei Lesko”

Irinel Columbeanu l-a păstrat tabloul vreme de mai bine de un deceniu, până când a ars, atunci când i-a luat foc vila de la Izvorani.

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a spus Columbeanu pentru ziareonline.ro.

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au iubit foarte mult, însă au decis să pună punct după opt ani de zile petrecuți împreună. Anna mărturisea că lângă el a fost cea mai fericită. L-a iubit și că l-a susținut în momentele grele.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko.

Cât de sărac a ajuns Irinel Columbeanu

Chiar dacă a fost unul dintre cei mai bogați oameni din țară, situația lui financiară este la pământ. Irinel Columbeanu a pierdut toată averea pe care o deținea în trecut. Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să trăiască ca un om simplu după o viață luxoasă și extravagantă.

El a povestit că a avut o avere de „ordinul multor milioane de dolari”, dar că acum este falit. „Astăzi? Cum suntem cu toții, adică spre zero”, a recunoscut recent Irinel Columbeanu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Irinel Columbeanu plânge după Anna Lesko. Semnul care l-a pus pe gânduri – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă