Prima pagină » Ce trebuie să facă Theo Rose în culisele de la Vocea României 2023. Vine și stă pe la uși până când termin

Ce trebuie să facă Theo Rose în culisele de la Vocea României 2023. Vine și stă pe la uși până când termin

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-trebuie-sa-faca-theo-rose-in-culisele-de-la-vocea-romaniei-2023.-vine-si-sta-pe-la-usi-pana-cand-termin

Ce face Theo Rose în pauzele de la Vocea României 2023 

Theo Rose face o echipă excelentă cu Horia Brenciu, la Vocea României 2023, show difuzat de Pro TV. Artista spune că acesta vine cu un plus de energie și îi animă pe toți atunci când oboseala își spune cuvântul.  

Horia acolo este exact ce lipsea, poate. E doza aia de energie. Noi toți ne alimentăm de la el, de cele mai multe ori. Mi se pare extraordinar la jumătate de secol de viață să ai energia asta. Noi toți ne mai scurgem pe scaune, la un moment dat obosim, el este neobosit. Pentru mine e extraordinar să-l am alături. Învăț foarte multe de la el. Și ne completăm extraordinar”, a declarat Theo Rose pentru EGO.ro. 

De asemenea, Theo Rose a dezvăluit ce face în pauzele de la filmări.  

Nu vrei să știi cum este în pauze, la vestiar. Eu am la mine pompa de muls, eu tot timpul trebuie să pregătesc masa copilului, să o trimit acasă. Și vine și stă pe la uși săracul până când termin eu de muls. Dar mă așteaptă. Nu zice nimic”, a mai spus Theo Rose.  

antrenorii-vocea-romaniei-smiley-theo-rose-horia-brenciu-irina-rimes-tudor-chirilaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Theo Rose înseamnă lumea să se uite la Vocea României 2023 

Acesta este al doilea sezon în care Theo Rose ocupă un scaun la Vocea României. Anul trecut, a făcut echipă cu Smiley, iar anul ăsta trebuie să colaboreze cu Horia Brenciu. Theo Rose își îndeamnă fanii să se uite la Vocea României, sezonul 11, și promite o serie de momente de senzație.   

„Trebuie să vă uitați neapărat. Nu vreau să mă laud, dar avem o echipă, Doamne. Sunt toate vocile pe inima mea. Vă jur. Trebuie să ascultați. Eu pun pariu că mare parte dintre momentele pe care le-am creat sezonul acesta la ”Vocea României” vor ajunge foarte virale pe internet. Sunt extraordinare vocile. Sunt în extaz”, a mai declarat Theo Rose. 

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce trebuie să facă Theo Rose în culisele de la Vocea României 2023. Vine și stă pe la uși până când termin

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă