Prima pagină » Cea mai așteptată comedie de pe Netflix. În rolul principal este actorul pe care toate femeile îl numesc gentleman 100%

Cea mai așteptată comedie de pe Netflix. În rolul principal este actorul pe care toate femeile îl numesc gentleman 100%

de Roboțelul @ iDOR.info
cea-mai-asteptata-comedie-de-pe-netflix.-in-rolul-principal-este-actorul-pe-care-toate-femeile-il-numesc-gentleman-100%

Fanii actorului Benedict Cumberbatch au toate motivele de bucurie pentru că luna aceasta îl vor revedea înttr-o nouă producție de pe Netflix! De data aceasta actorul din serialul Sherlock Holmes apare într-un scurtmetraj plin de umor ce se va lansa pe data de 27 septembrie, așa că fiți pe fază!

„The Wonderful Story of Henry Sugar”, noul scurtmetraj de pe Netflix

Acest scurtmetraj de comedie și aventură se inspiră din colecția de povești a celebrului autor Roald Dahl, „The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More”. Concentrându-se pe povestea lui Henry Sugar, filmul ne poartă într-o lume fascinantă și plină de surprize.

„The Wonderful Story of Henry Sugar” începe cu prezentarea lui Henry Sugar (interpretat cu măiestrie de Benedict Cumberbatch), un bărbat bogat și plictisit care caută un bărbat misterios despre care se spune că poate vedea fără a-și folosi ochii. Motivația lui Henry este una neobișnuită: vrea să-și valorifice această abilitate rară pentru a truca jocurile de noroc. Cu toate acestea, ceea ce urmează este o călătorie emoționantă și plină de învățăminte, în care Henry descoperă mai mult decât și-ar fi putut imagina.

Descriindu-l pe mega-bogatul personaj din titlu, Dahl notează: „Oameni ca Henry Sugar se găsesc în derivă ca algele marine în toată lumea. Ei pot fi văzuți în special la Londra, New York, Paris, Nassau, Montego Bay, Cannes și San Tropez. Nu sunt oameni deosebit de răi, dar nici buni. Nu au o importanță deosebită; fac pur și simplu parte din decor.”

Intriga filmului este plină de surprize și întorsături de situație, menținând publicul cu sufletul la gură pe tot parcursul filmului. Călătoria lui Henry spre autodescoperire și schimbare ne ține conectați și ne oferă o privire profundă în psihologia personajului. „The Wonderful Story of Henry Sugar” este o poveste despre magie, în sensul cel mai larg al cuvântului. Pe lângă aspectele fantastice ale poveștii, filmul transmite ne vorbește și despre autodescoperire, empatie și importanța căutării unui scop nobil în viață.

Pe lângă talentatul Benedict Cumberbatch, avem bucuria de a vedea și alte nume mari ale cinematografiei, precum Ralph Fiennes, Dev Patel, Ben Kingsley, Richard Ayoade și Rupert Friend, care aduc la viață personaje memorabile și autentice.

Regizat de Wes Anderson, filmul impresionează cu stilul său cinematografic unic. Cu cadre colorate și estetice vizuale deosebite, Anderson reușește să creeze o lume aparte, care adaugă un farmec special poveștii și observăm chiar din trailer.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cea mai așteptată comedie de pe Netflix. În rolul principal este actorul pe care toate femeile îl numesc gentleman 100%

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă