Prima pagină » Neașteptat! Secretul regal al Reginei Elisabeta care a lăsat întreaga Familie Regală fără cuvinte

Neașteptat! Secretul regal al Reginei Elisabeta care a lăsat întreaga Familie Regală fără cuvinte

de Roboțelul @ iDOR.info
neasteptat!-secretul-regal-al-reginei-elisabeta-care-a-lasat-intreaga-familie-regala-fara-cuvinte

Regina Elisabeta a II-a era cunoscută pentru simțul umorului, iar un eveniment la care a participat a fost apreciat în întreaga lume, inclusiv în spatele zidurilor Palatului Buckingham.

Regina Elisabeta a II-a i-a surprins pe fanii regali scena ei alături de James Bond în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, scenă despre care nici apropiații reginei nu au știut.

Cunoscută pentru simțul umorului, Regina Elisabeta rareori refuza o ocazie de a se implica într-un eveniment național. Ea a încântat națiunea când a participat la o misiune specială cu 007 pentru evenimentul sportiv.

Regina Elisabeta a înregistrat o scenetă cu actorul Daniel Craig, care a jucat rolul lui James Bond, la Palatul Buckingham, scenă care a culminat cu „săritura” ei cu parașuta în Stadionul Olimpic. Fanii regali au fost încântați de faptul că monarhul a acceptat această provocare, iar acum se pare că cei mai apropiați membrii ai familiei nu știau că regina a fost de acord cu această apariție.

Prințesa Eugenie, fiica cea mică a prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, a făcut această dezvăluire în timp ce discuta despre relația ei apropiată cu răposata ei bunică în cadrul podcastului White Wine Question Time.

Vorbind despre sceneta cu James Bond, ea a spus: „Nimeni nu știa… a fost uimitor. Am fost cu toții surprinși”. Prințesa Eugenie a continuat să laude munca regretatei regine și a spus că ea și toți nepoții „au învățat cum să facă lucrurile de la ea”. Ea a spus: „A fost pur și simplu unul dintre cei mai buni oameni din lume. Simțul ei de datorie și dedicare și dragostea ei pentru poporul ei, s-a manifestat cu adevărat în public, așa cum ați văzut cu toții, și s-a întâmplat în privat cu noi.

De la ea am învățat și cum să facem lucrurile, cum să vorbim cu oamenii, cum să rămânem puternici, devotați și buni.

Când a murit, le-am spus oamenilor cât de norocoasă sunt că am o parte din ea în mine”, transmite The Express

Prințesa Eugenie a remarcat, de asemenea, incredibilul simț al umorului al bunicii sale.

Regina Elisabeta a II a

Imaginea 1/6: Regina Elisabeta a II a

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Neașteptat! Secretul regal al Reginei Elisabeta care a lăsat întreaga Familie Regală fără cuvinte

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă