Prima pagină » Cel mai bun ultim episod al unui serial HBO sau Netflix. Alegerea surprinzătoare a unuia dintre cei mai mari regizori din lume

Cel mai bun ultim episod al unui serial HBO sau Netflix. Alegerea surprinzătoare a unuia dintre cei mai mari regizori din lume

de Roboțelul @ iDOR.info
cel-mai-bun-ultim-episod-al-unui-serial-hbo-sau-netflix.-alegerea-surprinzatoare-a-unuia-dintre-cei-mai-mari-regizori-din-lume

Scriitorul american George R. R. Martin este de părere că un serial de pe HBO se clasează în fruntea serialelor care au avut un final fabulos din istoria televiziunii. Fostul producător executiv al serialului „Game of Thrones” a dezvăluit care este este serialul său favorit la acest capitol.

Cel mai bun ultim episod al unui serial HBO sau Netflix

Cel mai bun ultim episod al unui serial HBO sau Netflix

Revista Vanity Fair a lansat recent un articol sub titlul „25 de Episoade TV Perfecte din Ultimele 25 de Ani,” în care a prezentat o listă de episoade remarcabile din industria televiziunii. Printre acestea, a fost inclus și episodul „Blackwater,” scris de George R. R. Martin pentru celebrul serial „Game of Thrones.” Autorul cunoscut pentru seria sa literară „Song of Ice and Fire” a ales să împărtășească cu cititorii săi gândurile și preferințele într-un text postat pe blogul său „Not a Blog.”

Publicația a adus în prim-plan nu doar o listă de episoade de televiziune deosebit de apreciate din ultimele două decenii, ci și o privire mai profundă în universul personal și artistic al lui George R. R. Martin. Autorul a dezvăluit pe blogul său care sunt câteva dintre episoadele sale preferate din sfera televizională, oferind astfel fanilor o perspectivă mai detaliată asupra intereselor și gusturilor sale în acest domeniu, relatează Agerpres.ro.

Dacă ar trebui să aleg un episod care a fost ‘mai perfect’ decât toate celelalte de pe acea listă… atunci ar trebui să fie episodul final din ‘Six Feet Under’. Mi-a plăcut acel serial destul de mult, deşi nu pot să spun că mi-a plăcut la fel de mult ca ‘Rome’, ‘Deadwood’ şi ‘Fargo’ sau ca alte seriale care nu apar pe listă, dar ultimul episod al său a fost de departe cel mai bun episod final din întreaga istorie a televiziunii şi nu pot să-mi imaginez cum ar putea cineva să facă un altul mai bun decât el”, a scris celebrul romancier american.

Cel mai bun ultim episod al unui serial din istorie

Serialul HBO dramatic „Six Feet Under,” care a încheiat difuzarea pe 21 august 2005, explorează viața familiei Fisher, proprietarii unei case funerare din Los Angeles. Episodul final, creat și regizat de către creatorul serialului, Alan Ball, este recunoscut pe scară largă ca una dintre cele mai impresionante finale de televiziune realizate vreodată.

George R. R. Martin a îndeplinit rolul de producător executiv pentru serialul „Game of Thrones” și a fost responsabil pentru scenariul a patru dintre episoadele acestuia. Cu toate acestea, pe măsură ce serialul TV a continuat să evolueze, implicarea sa în producție a devenit din ce în ce mai redusă. Cei doi creatori ai serialului, David Benioff și D.B. Weiss, au hotărât să încheie „Game of Thrones” după opt sezoane, conform sursei citate. Totuși George R. R. Martin a considerat că serialul trebuia să aibă cel puțin 10 sezoane sau chiar 12-13.

Primele cinci sezoane ale serialului au fost în mare parte adaptate din primele cinci cărți publicate până atunci de George R. R. Martin în seria sa literară „A Song of Ice and Fire.” Cu toate acestea, ritmul de publicare al autorului american nu a ținut pasul cu producția TV, ceea ce a permis lui Benioff și Weiss să-și asume mai multă libertate creativă în ultimele trei sezoane ale serialului. După cum știm, ultimul episod din acets serial a atras un val de critici din partea telespectatorilor care au fost nemulțumiți. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cel mai bun ultim episod al unui serial HBO sau Netflix. Alegerea surprinzătoare a unuia dintre cei mai mari regizori din lume

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă