Prima pagină » Anunțul de ultimă oră al Ducilor de Sussex. Ce au transmis Meghan și Harry? Atâția oameni voiau să audă!

Anunțul de ultimă oră al Ducilor de Sussex. Ce au transmis Meghan și Harry? Atâția oameni voiau să audă!

de Roboțelul @ iDOR.info
anuntul-de-ultima-ora-al-ducilor-de-sussex.-ce-au-transmis-meghan-si-harry?-atatia-oameni-voiau-sa-auda!

Foarte implicați în societatea civilă, Ducii de Sussex luptă cu încredere când sunt ferm convinși de cauzele pe care le reprezintă. Un astfel de exemplu este acesta.

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, octombrie 2023, Foto Getty (5) jpg

În urmă cu doar câteva ore, Ducele și Ducesa de Sussex au reacționat online, pe site-ul lor Archewell, la o audiere esențială a comisiei judiciare din Senatul SUA, care a avut loc miercuri. Despre ce este vorba?

Miercuri, la o audiere esențială a comisiei judiciare din Senatul SUA, sala a fost plină de un freamăt palpabil, întrucât părinții ai căror copii au fost afectați sau prejudiciați în interacțiuni online s-au strâns pentru a aduce pe tapet problema siguranței online a minorilor și cum se poate crea un spațiu cât mai sigur pentru ei pe internet.

Printre cei care acordă sprijin constant acestor familii se numără Fundația Archewell a Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Fundația a creat o rețea de sprijin pentru părinții care se confruntă cu durerea și cu crizele de sănătate mintală a copiilor lor declanșate de conținutul online dăunător, anunță publicația HELLO!.

Ducele și Ducesa de Sussex, co-fondatori ai Fundației Archewell și-au exprimat sprijinul pentru părinți, declarând: „Aplaudăm curajul și hotărârea miilor de părinți din întreaga țară a căror susținere a dus la această audiere. În ultimii ani, am petrecut timp cu multe dintre aceste familii, ascultându-le durerea din inimă și speranțele lor pentru schimbarea urgentă de care este nevoie în spațiul online. Aceasta este o problemă care transcende diviziunea și liniile de partid, așa cum am văzut astăzi la audierea de la Senat. Nici cel mai bun parentaj din lume nu poate proteja copiii de aceste platforme. Așa cum ne-a spus unul dintre tați: „Dacă dragostea i-ar fi putut salva, toți copiii noștri ar fi încă aici”.

Nu este momentul să pasăm nimănui responsabilitatea”, mai scrie în mesajul postat pe site de Ducii de Sussex.

”Este momentul să facem schimbările necesare, la sursă, pentru a ne menține copiii în siguranță.”

Acest angajament scris al Prințului Harry și al lui Meghan Markle legat de siguranța online a copiilor este un subiect pe care îl resimt și ei înșiși, la nivel personal. Sunt părinți și sunt îngroziți de pericolele ce pot apărea odată cu navigarea online, mai ales că sunt părinți de prinți!

Meghan  Markle și-a împărtășit anterior îngrijorările materne, mai ales la summit-ul la care a participat anul trecut împreună cu Harry, la „The Archewell Foundation Parents’ Summit: Mental Wellness in a Digital Age” de la New York, de Ziua Mondială a Sănătății Mintale de anul trecut.

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, octombrie 2023, Foto Getty

Imaginea 1/6: Meghan Markle și Prințul Harry la New York, octombrie 2023, Foto Getty

Foto: Profimedia și Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anunțul de ultimă oră al Ducilor de Sussex. Ce au transmis Meghan și Harry? Atâția oameni voiau să audă!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă