Prima pagină » Cu ce se ocupă acum Mârlanu din Trăsniții, după pauza din televiziune – Evenimentul Zilei

Cu ce se ocupă acum Mârlanu din Trăsniții, după pauza din televiziune – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
cu-ce-se-ocupa-acum-marlanu-din-trasnitii,-dupa-pauza-din-televiziune-–-evenimentul-zilei

Toni Ionescu, cunoscut ca Mârlanu, a încercat să se afirme în industria teatrală și chiar s-a pregătit pentru un rol în piesa intitulată „Experimentul”. Numai că, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, nu a reușit să pună în scenă această producție.

Toni Ionescu s-a reinventat după pauza de la televiziune

La momentul actual, actorul și-a orientat atenția către mediul online și a creat mai multe canale unde apare în fața celor care îl urmăresc. Mai mult, el a revenit în atenția publicului cu o nouă producție intitulată „Secretele Președintelui”.

Serialul de televiziune poate fi vizionat pe Prima TV. Comedia poartă semnătura lui Grig Chiroiu și a fost lansată pe 1 octombrie 2021. Acest nou proiect continuă povestea din ultimele două sezoane ale serialului Trăsniții.

Serialul „Trăsniți în NATO”, în care a jucat Mârlanu, este una dintre cele mai longevive producții din România. A reușit să-și mențină popularitatea în topul audiențelor chiar și după 7 ani, când și-a schimbat numele în „Trăsniții”.

Această schimbare a avut loc în 2014, după desfășurarea a 14 sezoane și aproape 1.000 de episoade. Acțiunea serialului de comedie urmărește viața unor personaje cu nume interesante precum Chiorete, Pupăză, Gogoașe, Vandamme, Ema, Sofia sau Afrodita.

Trăzniții. Sursa: cinemamagia.ro

Fiica sa îi calcă pe urme

În 2021, actorul le-a făcut cunoștință fanilor cu fiica sa, Crenguța. Aceasta, atunci în vârstă de 19 ani, declara că e tentată de domeniul tatălui său.

La un moment dat, am simțit că nu știu exact să fac. M-am axat pe asta, dar încă nu știu. Reușește acasă să ne facă să râdem, și eu sunt construită așa. Încă nu știu dacă pot să fac o carieră din asta, dar îmi place să fac oamenii să râdă”, a mărturisit atunci Crenguţa.

Toni Ionescu și-a început cariera pe micul ecran în cadrul emisiunii „Chestiunea Zilei”. Ulterior, a jucat în diverse comedy-show-uri precum „Tilică”, „Steluță de Cinema”, „Pitici și Tătici” și „Trăsniți în NATO” unde a devenit cunoscut datorită rolului sergentului autoritar și incult.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cu ce se ocupă acum Mârlanu din Trăsniții, după pauza din televiziune – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google