Prima pagină » Cu ce se ocupă Livia Eftimie, după divorțul de Cătălin Bordea. A fost stewardesă în Dubai, dar acum e colegă de muncă cu Spike, noul iubit

Cu ce se ocupă Livia Eftimie, după divorțul de Cătălin Bordea. A fost stewardesă în Dubai, dar acum e colegă de muncă cu Spike, noul iubit

de Roboțelul @ iDOR.info
cu-ce-se-ocupa-livia-eftimie,-dupa-divortul-de-catalin-bordea.-a-fost-stewardesa-in-dubai,-dar-acum-e-colega-de-munca-cu-spike,-noul-iubit
Cu Ce Se Ocupă Livia Eftimie, După Divorțul De Cătălin Bordea. A Fost Stewardesă în Dubai, Dar Acum E Colegă De Muncă Cu Spike, Noul Iubit | Libertatea Mergi direct la conținut »

Stiri Mondene

. Actualizat Luni, 11 septembrie 2023, 14:26

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, lucrează acum alături de noul iubit, Spike, scrie Cancan. În vârstă de 33 de ani, aceasta e o prezență discretă, după despărțirea de comediant nu a făcut declarații nici despre cariera ei, nici despre viața personală.

În urmă cu aproximativ două luni, Cătălin Bordea a confirmat divorțul de Livia. Se zvonea atunci că ea și-a dorit despărțirea și că deja era implicată într-o altă poveste de dragoste. Joi, 14 iulie, cei doi au semnat divorțul la notar. „Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț.

Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă Livia Eftimie acum, după ce a fost stewardesă în Dubai

În tot acest timp, Livia Eftimie a păstrat tăcerea, nu a făcut nicio declarație despre divorț. Cancan a publicat însă recent detalii despre cariera și viața personală a fostei lui Bordea. În prezent, ea s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike. În trecut, Livia Eftimie a fost stewardesă în Dubai.

Spike si Livia fosta sotie a lui Catalin BordeaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Viața personală a Liviei Eftimie, după divorțul de Cătălin Bordea

De curând paparazzi Cancan au surprins-o pe Livia Eftimie în compania cântărețului Spike. Cei doi au fost fotografiați mergând pe stradă, iar mai apoi în mașină, sărutându-se. Iată pozele AICI. Aceeași sursă scrie că artistul a fost bun prieten cu comediantul.

După ce imaginile au devenit publice, Spike a vorbit despre ipostaza în care apare sărutându-se cu Livia. „Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a zis el pentru Cancan.

Reacția lui Cătălin Bordea după ce a văzut imaginile cu Livia Eftimie și Spike

După ce a văzut imaginile în presă și a aflat cu cine l-ar fi înlocuit, de fapt, fosta lui soție, Cătălin Bordea a avut o reacție neașteptată și a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. Cătălin Bordea a menționat că avea banuieli în această privință, dar și că oamenii cu valori comune ajung împreună.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

Actorul de comedie a avut o reacție și la Antena Stars, unde a comentat foarte pe scurt situația. „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea.

Închide

  Close




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cu ce se ocupă Livia Eftimie, după divorțul de Cătălin Bordea. A fost stewardesă în Dubai, dar acum e colegă de muncă cu Spike, noul iubit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă