Prima pagină » Paula Seling, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a început școala. Artista a adoptat-o pe Elena în urmă cu mai bine de șase ani

Paula Seling, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a început școala. Artista a adoptat-o pe Elena în urmă cu mai bine de șase ani

de Roboțelul @ iDOR.info
paula-seling,-mesaj-emotionant-in-ziua-in-care-fiica-ei-a-inceput-scoala.-artista-a-adoptat-o-pe-elena-in-urma-cu-mai-bine-de-sase-ani

A trecut aproape un an de când Paula Seling a dezvăluit că a adoptat o fetiță, iar acum artista a marcat prima zi de școală a fiicei ei printr-un mesaj emoționant.

Și-a dorit cu ardoare ca fiica ei, pe care a adoptat-o în urmă cu mai bine de șase ani, să aleagă dacă vrea să se expună pe rețelele sociale, iar acum Paula Seling se declară o mamă mândră, însă și emoționată.

Astfel, în prima zi de școală a fiicei ei, ea a făcut publică o fotografie în care apare alături de micuța ei.

Citește și:  Paula Seling, pentru prima dată cu fiica ei la tv. Ce a spus fetița de nouă ani în fața camerelor: “Mama contează cel mai mult”

„Prima zi de școală, un buchet de nerăbdare, emoție, teama de necunoscut, un început de lume, o minte mai clară, o inima mai mare, o foame de viitor de nestăpânit. Prima zi de școală…
Iar mamele, cu lacrimi în ochi… 
Succes, draga mea dragă, să îți atingi toate visurile în zbor”, a fost mesajul transmis de artistă pe rețelele sociale.

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Paula Seling și Radu Bucura. Motivul pentru care cei doi au decis să se separe: ”Discuțiile erau dese!”

„Să-ți trăiască prințesa, să vă aducă numai bucurii!”, „Ce frumos, să vă bucurați de acest moment special!”, „Succes, toate visele să devină realitate!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

De ce a așteptat Paula Seling șase ani să anunțe că a adoptat o fetiță

„Drumurile ni s-au întâlnit când Elenuța avea trei ani și lucrurile trebuiau să se așeze în familia și lumea noastră. Nu voiam să avem alte lucruri care să forțeze în vreun fel așezarea firească. Am așteptat cuminți până am simțit că intervine acel echilibru de care e nevoie într-un astfel de proces. Ea a crescut și ne-am dat seama că e important pentru un copil de persoană publică să-și ia propriile decizii dacă și când vrea să iasă în lumina reflectoarelor. Are o personalitate puternică. De la început, și eu, și tatăl ei am implicat-o în decizii, ne-am străduit să simtă că este egală cu noi, am încercat să-i explicăm atunci când suntem de o altă părere. Elena se dezvoltă frumos”, a povestit Paula Seling despre decizia de a ține secretă, timp de șase ani, vestea că a adoptat o fetiță.

Citește și: Paula Seling, noi dezvăluiri despre prima întâlnire cu fiica ei: ”Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări!”

Comentariile frumoase s-au adunat rapid pe YouTube, în dreptul momentului din emisiune: „Ce frumos se reflectă sufletul Paulei in blândețea emanată de vocea Elenei”; „Un exemplu de bunătate, modestie, dragoste, blândețe, respect, onestitate. Sunt mândră că vedem și astfel de exemple pozitive la TV”; „Câtă iubire există între mamă și fiică! Paula Seling e o mamă minunată și se cunoaște educația pe care o primește această fetiță superbă”; „Paula este un model pentru noi! Ce frumos vorbește cu fetița ei și despre ea! Și ce educată e fetița”; „Un copil relaxat, firesc și, așa cum era de așteptat, frumos educat! Felicitări, Paula! Multa sănătate și noroc amândurora!”.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Paula Seling, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a început școala. Artista a adoptat-o pe Elena în urmă cu mai bine de șase ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă