Prima pagină » Fotografie rară cu Alec Baldwin, soția Hilaria și cei mai mici copii ai lor! Mezina familiei are 11 luni

Fotografie rară cu Alec Baldwin, soția Hilaria și cei mai mici copii ai lor! Mezina familiei are 11 luni

de Roboțelul @ iDOR.info
fotografie-rara-cu-alec-baldwin,-sotia-hilaria-si-cei-mai-mici-copii-ai-lor!-mezina-familiei-are-11-luni

Alec Baldwin și soția lui, Hilaria Baldwin, au distribuit recent, în mediul online, o fotografie de familie rară cu cei mai mici copii ai lor, în timpul unei ieșiri recente în New York.

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 65 de ani, și Hilaria Balwdin, soția lui în vârstă de 39 de ani, au cutreierat luni străzile din New York, înainte de a se opri pentru o fotografie rapidă, de familie, în Greenwich Village.

„Gangs of New York…”, a scris celebrul actor în dreptul pozei în care apare el, soția Hilaria, alături de copiii lor Carmen, 10 ani, Rafael, 8 ani, Leonardo, 6 ani, Romeo, 5 ani, Eduardo, 2 ani, María, 2 ani, și Ilaria, 11 luni. Pentru această ieșire, Alec Balwdin a purtat un tricou polo negru cu o pereche de pantaloni de culoare închisă. Între timp, Hilaria Baldwin a îmbrăcat o salopetă de blugi, la care a asortat un maiou alb, scrie Page Six

Se știe că Alec Baldwin este, de asemenea, tatăl lui Ireland, în vârstă de 27 de ani, pe care o are cu fosta soție, Kim Basinger. Cei doi au fost căsătoriți din 1993 până în 2002. Actorul este, de asemenea, bunic, deoarece Ireland a născut recent primul ei copil, pe Holland, din relația cu André Allen Anjos, cunoscut și sub numele de RAC.

Alec Baldwin și copiii

Imaginea 1/7: Alec Baldwin și copiii

Hilaria Baldwin a glumit că va avea încă 11 copii cu Alec Baldwin

Hilaria Baldwin, care este cu 26 de ani mai tânără decât actorul, a glumit recent pe seama faptului că va mai avea încă 11 copii cu actorul. De curând, în mediul online, ea a scris un mesaj amuzant cu ocazia aniversării de 11 ani a căsniciei sale cu actorul. „La mulți ani pentru a 11-a aniversare, Jack”, a scris Hilariaîn dreptul unei fotografii cu ea și soțul, realizată pe platoul de filmare al serialului „30 Rock”, în care Alec a jucat rolul lui Jack Donaghy.

„Înainte de copii, te vizitam la filmările 30 Rock și îți făceam farse cu acel dulap ascuns în spate. Nu aveai pantaloni… apoi am avut 7 copii. ei bine, iată pentru încă 11… ani… poate și copii… cu siguranță pisici”, a glumit ea.

„18 copii? 18?”, a comentat el. „Asta nu este o echipă de baseball. Este un meci de baseball!!!”.

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fotografie rară cu Alec Baldwin, soția Hilaria și cei mai mici copii ai lor! Mezina familiei are 11 luni

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă