Prima pagină » În culisele escapadei din weekend a Prințului William și a lui Kate în Franța! Iată ce vor face acolo

În culisele escapadei din weekend a Prințului William și a lui Kate în Franța! Iată ce vor face acolo

de Roboțelul @ iDOR.info
in-culisele-escapadei-din-weekend-a-printului-william-si-a-lui-kate-in-franta!-iata-ce-vor-face-acolo

Prințul William și Kate Middleton vor călători în Franța la sfârșitul săptămânii pentru a încuraja Anglia și Țara Galilor, care participă la Cupa Mondială de rugby masculin.

În calitate de ambasador al Federației de Rugby, Kate Middleton va asista sâmbătă, pe Stade de Marseille, la meciul dintre Anglia și Argentina din faza grupelor.

Între timp, Prințul William, care este patronul Federației Galeze de Rugby, va urmări duminică meciul dintre Țara Galilor și Fiji pe Stade de Bordeaux. Viitoarea călătorie a cuplului regal vine după ce Prințul William s-a confruntat cu o reacție foarte dură în legătură cu decizia sa de a lipsi de la meciul final al Cupei Mondiale FIFA Lionesses de la Sydney, scrie Hello Magazine.

Deși Prințul William nu a fost prezent în persoană, se pare că s-a bucurat să urmărească mult așteptata finală la casa sa de țară Anmer Hall, alături de Kate Middleton și de cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Înaintea marelui meci al sportivelor, Prințul William și-a cerut scuze pentru că nu a asistat la meciul istoric. Într-un videoclip drăguț distribuit pe rețelele de socializare, Prințul William și fiica sa, Prințesa Charlotte, și-au unit forțele pentru a împărtăși un mesaj de susținere.

„Leoaicelor, vrem să vă trimitem un imens succes pentru mâine”, a spus Prințul William. „Ne pare rău că nu putem fi acolo în persoană, dar suntem atât de mândri de tot ceea ce ați realizat și de milioanele pe care le-ați inspirat aici și în întreaga lume. Așa că, mergeți acolo mâine și bucurați-vă cu adevărat”.

william si charlotte 2 png

Prințesa Charlotte, care zâmbea drăgăstos pe tot parcursul videoclipului, a adăugat apoi: „Succes Lionesses!”. Pentru mesajul de bun augur, Prințul William s-a îmbrăcat sumar într-o pereche de blugi albaștri și o cămașă de in albastră asortată. Prințesa Charlotte a arătat fermecător într-un top cu dungi albastre și albe și o pereche de pantaloni scurți din denim.

Prințul William este președintele Asociației de Fotbal (FA) din 2006 și a fost un mare susținător al promovării și susținerii fotbalului feminin. În august, Prințul și Prințesa de Wales s-au alăturat Regelui Charles al III-lea și Reginei Camilla la Castelul Balmoral pentru vacanța anuală de vară.

Castelul Balmoral a fost reședința scoțiană a familiei regale de când a fost cumpărat pentru Regina Victoria de către Prințul Albert în 1852, după ce fusese închiriat pentru prima dată în 1848. De atunci, a devenit unul dintre favoritele familiei regale britanice și a fost reședința regală prețioasă a regretatei Regine Elisabeta a II-a.

Kate Middleton si Prințul William

Imaginea 1/7: Kate Middleton si Prințul William

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: În culisele escapadei din weekend a Prințului William și a lui Kate în Franța! Iată ce vor face acolo

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă