Prima pagină » Gabriela Cristea şi-a părăsit familia. Prezentatoarea TV a dat totul în vileag – Evenimentul Zilei

Gabriela Cristea şi-a părăsit familia. Prezentatoarea TV a dat totul în vileag – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
gabriela-cristea-si-a-parasit-familia.-prezentatoarea-tv-a-dat-totul-in-vileag-–-evenimentul-zilei

Gabriela Cristea a mărturisit într-un interviu că relația cu tatăl ei nu a fost una foarte bună. Atât el cât și mama sa și-au dorit mereu ca ea să devină balerină. Văzând că nu poate să-şi îndeplinească visul, a luat decizia de a pleca de acasă.

Prezentatoarea TV a vorbit despre relația cu tatăl ei, spunând că mărturisit că Dumnezeu i-a oferit ocazia de a trece prin anumite situații grele în trecut. Aşa a învăța anumite lecții de la viaţă.

„Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles”.

Gabriela Cristea: Tata nu şi-a cunoscut nepoatele

Gabriela Cristea a mai spus că toate rănile s-au închis: Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiicele mele.

„Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiicele mele. Ceva a lipsit. Tata nu şi-a cunoscut nepoatele. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, pălărie şi piscină

Sursa foto: Facebook

Vedeta a mărturisit că au existat perioade în care a simțit cum propria familie încearcă să o exploateze. Motiv pentru care a ales să se înstrăineze de propriul tată și frate.

„Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros! Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață”.

Vedeta TV spune că nu regretă nimic

Prezentatoarea TV a declarat în acel interviu că este mulțumită și împăcată cu deciziile pe care le-a luat. Singura dorință pe care o are este cea de a se bucura cât mai mult timp de copiii ei.

„Nici tatăl meu şi nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situaţia asta. Sunt împăcată cu mine şi cu viaţa mea. Acum am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacole aş avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult şi îmi văd fetele cât mai mari”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gabriela Cristea şi-a părăsit familia. Prezentatoarea TV a dat totul în vileag – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type