Prima pagină » Gabriela Cristea și Tavi Clonda, luați la rost: Ambii au vicii. Crăcănel nu are serviciu

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, luați la rost: Ambii au vicii. Crăcănel nu are serviciu

de Roboțelul @ iDOR.info
gabriela-cristea-si-tavi-clonda,-luati-la-rost:-ambii-au-vicii.-cracanel-nu-are-serviciu

Răutățile curg necontenit la adresa soților Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani), care își expun fiecare eveniment din viața lor pe rețelele de socializare. În secțiunea de comentarii nu se găsesc doar vorbe frumoase la adresa lor, ci și critici și păreri care mai de care mai neașteptate. Fanii sunt atenți la fiecare mișcare de-a lor și, așa cum deja s-au obișnuit, demonstrează că nu trec nimic cu vederea. Astfel, vedeta și soțul ei au fost luați la rost în online și puși la zid de internauți.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda luați la rost de internauți

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, luați la rost de internauți

Într-un clip recent cei doi apar cu un bol de vișine din vișinată, iar Tavi a început să povestească o întâmplare din copilăria sa. Artistul și-a adus aminte cum la vârsta de doar trei ani a reușit să se îmbete după ce a mâncat vișine din vișinată!

Mai exact, într-un moment de neatenție, părinții au plecat din bucătărie în sufragerie, lăsându-l pe Tavi nesupravegheat, moment în care, copil fiind, s-a entuziasmat să vadă vișinele. Având în vedere vârsta pe care o avea, acesta nu știa că sunt vișine pline de alcool, așa că a mâncat atât de multe până s-a îmbătat. Atunci a fost dus la spital pentru a-i face spălături. Artistul a mai spus că nu a fost singurul în această situație și cu siguranță mai mulți din generația lui au avut întâmplări asemănătoare.

M-am dus mi-au făcut spălături, am dormit după aceea 24 de ore. Trei ani! Prima beție la trei ani!”, a spus Tavi în clipul filmat alături de soția sa.

Totuși, iată că acest clip nu a rămas netaxat de către urmăritori. Aceștia au început să le adreseze mai multe comentarii răutăcioase. Unii au spus că cei doi se gândesc numai la băutură, în timp ce alții îl critică pe Tavi spunând că acesta nu ar avea un loc de muncă.

„Ea le bea, nu se joacă, așa zicea Marcel.”

„Crăcănel nu are serviciu, a descoperit aceste rețele să facă un bănuț de o țigare, o votcă. Ambii au vicii.”

„Numai la băutură vă gândiți.”, au spus internauții pe TikTok.

Gabriela Cristea, acuzată că a apărut la TV sub influența acoolului

Nu e prima dată când Gabriela Cristea primește astfel de acuzații. În vară, contul de Instagram „Viperele Vesele” a făcut o serie de afirmații la adresa Gabrielei Cristea, conform cărora aceasta a apărut la TV în stare de ebrietate. Aceasta ar fi intrat în emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, după cum spun Viperele. Mai mult decât atât, postarea a fost însoțită și de un video cu Gabriela Cristea, care a făcut înconjurul internetului. 

La auzul acestor acuzații, Tavi Clonda i-a luat apărarea soției sale. „E aiurea complet. Nici măcar nu s-a zis că poate e măcar obosită. Când ești obosit poate mai greșești o frazare. Am înțeles că e deranjată puțin, și postul e deranjat.”, a explicat la acea vreme, Tavi Clonda, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, luați la rost: Ambii au vicii. Crăcănel nu are serviciu

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă