Prima pagină » Garmin introduce pe piață smartwatch-ul Tactix 7 AMOLED, mai scump și decât proaspătul Apple Watch Ultra 2; Ce ne oferă?

Garmin introduce pe piață smartwatch-ul Tactix 7 AMOLED, mai scump și decât proaspătul Apple Watch Ultra 2; Ce ne oferă?

de Roboțelul @ iDOR.info
garmin-introduce-pe-piata-smartwatch-ul-tactix-7-amoled,-mai-scump-si-decat-proaspatul-apple-watch-ultra-2;-ce-ne-ofera?

Finalul de septembrie aduce și noi lansări smartwatch, iar în prim plan se află cei de la Garmin care astăzi prezintă ceasul Tactix 7 AMOLED. Vorbim despre un ugprade pentru seria Tactix 7 sosit la aproximativ un an și jumătate de la debutul primului model din serie și ar fi bine să ne amintim că originalul avea un ecran transflectiv MIP (memory-in-pixel). Acum spunem bun venit unui panou AMOLED de 1.4 inch.

Tactix 7 AMOLED

Schimbarea de tehnologie înseamnă că vom avea parte de un display mai versatil, cu rezoluție dublă față de modelul anterior, de la 280 x 280 urcăm la 454 x 454 pixeli. Primim suport Always On Display și aflăm că autonomia va scădea de la 31 de zile la 11 zile atunci când vom folosi acest mod. Dacă mai ai și GPS-ul activ alături de AOD, atunci scădem la 58 de ore.

Deși mă așteptam și la alte upgrade-uri pe acest ceas, din păcate singurul adus este cel pentru ecran. În rest avem același ceas de 51mm, cu certificare 10ATM, 32 GB stocare și lanternă LED. Avem senzori avansați pentru a măsura sănătatea și desigur senzori pentru tracking fitness. Poți măsura de exemplu stresul, vârsta de fitness, monitoriza somnul sau hidratarea.

Ceasul are și accelerometru, termometru, altimetru și aduce o serie de funcții tactice precum Kill Switch sau Night Vision Mode. Garmin tactix 7 AMOLED a fost listat și în România, la prețul de 6393 lei, fiind iată mai scump și decât prospătul Apple Watch Ultra 2. Îl comanzi de aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Garmin introduce pe piață smartwatch-ul Tactix 7 AMOLED, mai scump și decât proaspătul Apple Watch Ultra 2; Ce ne oferă?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă