Prima pagină » Garmin sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu reduceri speciale în perioada 2-14 februarie 2024; Ce smartwatch-uri cumpărăm?

Garmin sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu reduceri speciale în perioada 2-14 februarie 2024; Ce smartwatch-uri cumpărăm?

de Roboțelul @ iDOR.info
garmin-sarbatoreste-ziua-indragostitilor-cu-reduceri-speciale-in-perioada-2-14-februarie-2024;-ce-smartwatch-uri-cumparam?

Promoțiile asociate cu Crăciunul și Anul Nou s-au încheiat, luna ianuarie a trecut și iată că ne apropiem acum de o zi specială pentru îndrăgostiți: 14 februarie. În această perioadă vom găsi în online multe oferte pentru cupluri, produse ideale pentru a fi dăruite celor dragi la prețuri speciale. Cei de la Garmin au o campanie dedicată pentru Ziua Îndrăgostiților. A început azi, 2 februarie, iar până pe 14 februarie ai timp să alegi cadoul perfect pentru iubita / iubitul tău.

Cadouri pentru EA

Produs erou în categoria „cadouri pentru EA” aș zice că este modelul Garmin vívomove Sport, Este vorba despre un ceas analog în stil clasic, dar care primește un afișaj digital ascuns, astfel că te ține la curent în permanență cu privire la numărul de pași, puls și notificări. Este elegant, iar în această perioadă costă începând de la 849 de lei pe site-ul Garmin. Îl poți comanda de aici!

Alte sugestii de cadouri pentru ea:

Cadouri pentru EL

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru prietenul tău, cu siguranță va aprecia un model din seria Garmin fēnix 7. Sunt modele ce pleacă de la 2499 lei în această perioadă, orientate spre atleți și aventurieri care își doresc un ceas cu design robust și un display generos, poate chiar cu încărcare solară. Variantele de 47mm și 51mm dispun de lanternă LED, iar toate aceste modele beneficiază de o autonomie de cel puțin 7 zile. Apare și funcționalitatea Garmin Pay care îți permite să faci plăți rapid și ușor. Găsești modelele din seria Fenix 7 aici

Alte sugestii de cadouri pentru el:

Ofertele Garmin de Ziua Îndrăgostiților sunt valabile până pe 14 februarie, aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Garmin sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu reduceri speciale în perioada 2-14 februarie 2024; Ce smartwatch-uri cumpărăm?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă