Prima pagină » HMD Global va lansa smartphone-uri sub branding HMD; Ce se întâmplă cu terminalele Nokia?

HMD Global va lansa smartphone-uri sub branding HMD; Ce se întâmplă cu terminalele Nokia?

de Roboțelul @ iDOR.info
hmd-global-va-lansa-smartphone-uri-sub-branding-hmd;-ce-se-intampla-cu-terminalele-nokia?

Dacă sunteți pasionați de telefoane, mai mult ca sigur cunoașteți povestea Nokia. Brand-ul a fost sub portofoliul Microsoft un timp, dar ulterior a fost vândut spre HMD Global. E vorba despre o companie finlandeză ce are drepturi exclusive asupra brand-ului Nokia încă din 2016. Ei bine, azi aflăm că vom vedea în portofoliul companiei curând și smartphone-uri sub branding propriu și anume „HMD”. Co-fondatorul companiei, Jean-Francois Baril, a anunțat vestea pe contul său de Linkedin. Mai jos avem detalii.

Executivul a dezvăluit că smartphone-urile HMD și cele Nokia vor exista concomitent pe piață, astfel că nu renunță la terminalele sub branding Nokia. De asemenea, aflăm că sunt pregătite colaborări cu „parteneri captivanți”. Postarea co-fondatorului Baril e destul de lungă și ne mai spune că HMD Global e compania cu „cea mai rapidă creștere la nivel de portofoliu de smartphone-uri 5G de la an la an” și lider în sustenabilitate datorită gradului de reparabilitate crescut al smartphone-urilor Nokia lansate în ultimele 12 luni.

Nu avem informații legate de modelele pregătite sub branding HMD, însă compania spune că va livra terminale de calitate, accesibile, la nivel global. Nu e încă clar când va sosi primul telefon sub branding HMD. Sunt curios dacă vor fi păstrate elemente de design și UI Nokia sau producătorul plănuiește o identitate proprie pentru produsele „HMD”. 

Acum, rămâne de văzut care va fi primul smartphone lansat sub acest brading. Deși compania nu a dezvăluit informații legate de debut, e posibil ca un astfel de terminal să fie prezentat în următoarele săptămâni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HMD Global va lansa smartphone-uri sub branding HMD; Ce se întâmplă cu terminalele Nokia?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă