Prima pagină » HMD Global împinge Nokia în fruntea pieței de telefoane clasice în T3 2023

HMD Global împinge Nokia în fruntea pieței de telefoane clasice în T3 2023

de Roboțelul @ iDOR.info
hmd-global-impinge-nokia-in-fruntea-pietei-de-telefoane-clasice-in-t3-2023

HMD Global, compania responsabilă pentru producția telefoanelor Nokia, a dat lovitura pe piața telefoanelor clasice în trimestrul al treilea al anului 2023. Conform celor mai recente date de la IDC, Nokia se află pe primul loc în clasament. Deși detaliile specifice nu au fost împărtășite de niciunul dintre participanți, cifrele vorbesc de la sine: o cotă de piață de 30.7% bazată pe valoare și 22.4% pe volum, un salt impresionant față de trimestrul precedent.

Dar ce anume a propulsat Nokia în frunte? HMD Global a identificat patru factori cheie. Primul și cel mai remarcabil este integrarea UPI (Unified Payments Interface) în telefoanele sale clasice. Această funcție nu doar că a sporit funcționalitatea dispozitivelor, dar a și securizat tranzacțiile digitale, un pas mare înainte pentru segmentul de telefoane clasice.

În al doilea rând, compania a reimprospătat modelele sale de vârf, aducând pe piață design-uri noi și culori vibrante. Gama actualizată include Nokia 105 2022, Nokia 110, Nokia 110 4G, Nokia XpressAudio și Nokia 2660 Flip, toate proiectate pentru a atrage atenția consumatorilor.

Un purtător de cuvânt al HMD Global a subliniat ambiția companiei de a menține această poziție de lider. Strategia pare clară: combinând inovația tehnologică cu un design atrăgător, Nokia și-a consolidat locul în topul preferințelor consumatorilor.

Aceste evoluții ne arată că, în ciuda dominanței smartphone-urilor, piața telefoanelor clasice rămâne vibrantă și competitivă, cu Nokia și HMD Global în fruntea jocului.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HMD Global împinge Nokia în fruntea pieței de telefoane clasice în T3 2023

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă