Prima pagină » Huawei Dezvăluie Data Așteptatului Eveniment: Ce Ne Rezervă Gigantul Tehnologic?

Huawei Dezvăluie Data Așteptatului Eveniment: Ce Ne Rezervă Gigantul Tehnologic?

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-dezvaluie-data-asteptatului-eveniment:-ce-ne-rezerva-gigantul-tehnologic?

Huawei, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive mobile din lume, a surprins pe toată lumea în ultimele săptămâni. Deși a lansat recent familia de telefoane Mate 60 și 60 Pro cu suport 5G și conectivitate prin satelit, aceasta nu a fost însoțită de un eveniment oficial de lansare. Însă, acum, compania a anunțat că va organiza un eveniment la sfârșitul acestei luni, unde se așteaptă clarificări legate de aceste produse.

În luna trecută, Huawei a început vânzările pentru noile sale modele de top, Mate 60 și Mate 60 Pro. Mai mult, săptămâna trecută a început pre-vânzarea pentru Mate 60 Pro Plus și un nou telefon pliabil, Mate X5. Lansarea acestor produse a fost neobișnuită, deoarece Huawei nu a organizat niciun eveniment de prezentare sau campanii de marketing înainte de lansare. Cu toate acestea, telefoanele au stârnit un interes imens, în special datorită faptului că versiunea Pro folosește un cip 5G produs de o companie chineză.

iPhone 15 şi 15 PRO la precomanda pe eMAG la super preţ!

iPhone 15 a stârnit reacții mixte în China, unii apreciind performanța îmbunătățită, în timp ce alții au optat pentru noile modele Huawei, posibil influențați de sentimentul naționalist în creștere.

Huawei, care a fost odată cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a pierdut această poziție după ce SUA a impus restricții de export în 2019. Deși guvernele occidentale văd Huawei ca un risc de securitate, compania continuă să inoveze și să se adapteze la noile provocări.

[SURSA]

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Huawei Dezvăluie Data Așteptatului Eveniment: Ce Ne Rezervă Gigantul Tehnologic?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type