Prima pagină » Final Fantasy VII Rebirth: Data lansării a fost dezvăluită – Vine pe PS5!”

Final Fantasy VII Rebirth: Data lansării a fost dezvăluită – Vine pe PS5!”

de Roboțelul @ iDOR.info
final-fantasy-vii-rebirth:-data-lansarii-a-fost-dezvaluita-–-vine-pe-ps5!”

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale momentului, „Final Fantasy VII Rebirth”, și-a dezvăluit data oficială de lansare. Acesta este dezvoltat și publicat de Square Enix și reprezintă continuarea jocului „Final Fantasy VII Remake”.

În cadrul evenimentului „Playstation State of Play”, s-a anunțat cu entuziasm că „Final Fantasy VII Rebirth” va fi lansat pe 29 februarie 2024, exclusiv pentru PS5. Acesta nu este doar un simplu joc, ci o capodoperă care promite să ofere peste 100 de ore de gameplay. Cu toate acestea, jucătorii vor putea avansa doar până la punctul median al originalului „Final Fantasy VII”. Deși nu este un joc cu lume deschisă în adevăratul sens al cuvântului, se remarcă prin medii vaste și explorabile.

iPhone 15 şi 15 PRO la precomanda pe eMAG la super preţ!

YouTube video

Un alt detaliu interesant este că „Final Fantasy 7 Remake: Rebirth” va fi lansat sub forma a două discuri. Pentru cei care sunt nerăbdători să pună mâna pe această capodoperă, jocul este deja disponibil pentru precomandă. De asemenea, pentru cei care nu au avut ocazia să joace jocul anterior, există un pachet „Twin” care include atât „Final Fantasy VII Remake”, cât și „Rebirth”, disponibil la același preț.

Fanii seriei „Final Fantasy” au toate motivele să fie entuziasmați. Cu o lansare programată pentru începutul anului 2024 și promisiunea unui gameplay extins și captivant, „Final Fantasy VII Rebirth” se anunță a fi un hit major în lumea jocurilor video.

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Final Fantasy VII Rebirth: Data lansării a fost dezvăluită – Vine pe PS5!”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă