Prima pagină » Hulk Hogan s-a căsătorit pentru a treia oară. Cine este Sky Daily, actuala soție a luptătorului WWE

Hulk Hogan s-a căsătorit pentru a treia oară. Cine este Sky Daily, actuala soție a luptătorului WWE

de Roboțelul @ iDOR.info
hulk-hogan-s-a-casatorit-pentru-a-treia-oara.-cine-este-sky-daily,-actuala-sotie-a-luptatorului-wwe

Hulk Hogan a decis că a treia oară va fi cu noroc, așa că și-a cerut iubita în căsătorie, acum câteva luni. Luptătorul WWE de 70 de ani, care o relație de un an cu Sky Daily, 45 de ani, s-a căsătorit în acest weekend în cadrul unei ceremonii restrânse.

În fotografiile obținute de TMZ, Hogan și proaspăta sa mireasă au pozat împreună după ceremonie, el purtând un simplu smoching negru și o versiune neagră a bandanei sale caracteristice pe cap, iar Daily, 45 de ani, o rochie albă strălucitoare fără bretele, cu decolteu în formă de inimă și trenă din dantelă.

Hogan și-a anunțat logodna cu Daily, instructor de yoga, în luna iulie 2023, în timp ce ținea un discurs la nunta unor prieteni. Anunțul venise la scurt timp după ce S-a aflat că Hulk Hogan are grave probleme de sănătate. Necazurile l-au determinat pe star să ia o decizie neașteptată în ceea ce privește stilul de viață. Hulk Hogan e acum complet schimbat după ce a renunțat la alcool și a slăbit peste 20 kg. 

Hulk Hogan s-a căsătorit pentru a treia oară. / Profimedia

Hulk Hogan a mai fost căsătorit, de două ori, cu două femei diferite, scrie protv.ro. Prima soție, Linda Claridge, i-a fost alături în perioada 1983-2009. A doua soție, Jennifer McDaniel, a plecat în 2021, după un mariaj de 11 ani. Hulk Hogan are doi copii, Nick (32 de ani) și Brooke (35 de ani), ambii cu prima soție.

„Am cerut-o pe Sky să se căsătorească cu mine, iar ea a fost suficient de nebună încât să spună da, frate”, a spus Hogan într-o înregistrare video a discursului, acum ștearsă, care a fost distribuită inițial pe Instagram, potrivit CNN și Los Angeles Times.

Fostul luptător profesionist, al cărui nume real este Terry Bollea, le-a spus invitaților la nuntă că a cunoscut-o pe Daily după ce i-a făcut cinste cu o băutură în timpul unei ieșiri în oraș cu un prieten, care ulterior l-a încurajat să o invite la o întâlnire oficială.

Hogan a postat luna trecută pe Instagram o fotografie rară cu el și Daily, în cinstea zilei sale de naștere. „70 de ani tânăr și mai fericit decât am fost vreodată! Frate!”, a scris el, alături de un instantaneu al cuplului pozând împreună pe o canapea de catifea roșie.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Hulk Hogan s-a căsătorit pentru a treia oară. Cine este Sky Daily, actuala soție a luptătorului WWE

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google