Prima pagină » Prințesa cameleon! Charlene de Monaco s-a făcut din nou blondă. Apariție neașteptată în Principat

Prințesa cameleon! Charlene de Monaco s-a făcut din nou blondă. Apariție neașteptată în Principat

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-cameleon!-charlene-de-monaco-s-a-facut-din-nou-blonda.-aparitie-neasteptata-in-principat

O nouă schimbare neașteptată pentru Prințesa Charlene! Soția lui Albert a revenit la părul blond. A stat șatenă doar trei luni și se pare că totuși cu o nuanță deschisă se simte cel mai bine.

Charlene de Monaco, Foto X

Prințesa de la Palatul monegasc și-a făcut apariția neașteptată în weekend, în Principat, unde a afișat o siluetă suplă și o nouă coafură. Se pare că a decis să renunțe la nuanța închisă de păr pentru care optase la începutul verii.

Ce-i drept, dintotdeauna Prințesa Charlene a fost blondă.

Charlene de Monaco, Foto Getty jpg

Și blondă îi stă spectaculos. Acest ping-pong al schimbărilor dramatice de look pot fi confirmarea că nu este o femeie împlinită. Tot în ultimele luni au escaladat frenetic și zvonurile că mariajul cu Prințul Albert rămâne doar unul de complezență.

Regala în vârstă de 45 de ani atrage atenția în orice împrejurare s-ar afla, indiferent de culoarea părului. Cu toate acestea, perioada șatenă a durat cam tot atât cât a avut și câteva dezechilibre fizice, mai exact o perioadă în care a afișat și fluctuații de greutate.

Recent revenită din Africa natală, iată că Prințesa Charlene dă semne că-și revine.

Charlene de Monaco, Foto X

Imaginea 1/2: Charlene de Monaco, Foto X

Arătând impecabil într-o fustă din satin mătăsos și în topul asimetric din cașmir „Charlise” de la The Row, noua nuanță de blond miere i-a completat favorabil ținuta.

Soția lui Albert a finisat look-ul șic cu o pereche de cercei de aur și o poșetă clutch de la Bottega Veneta.

Fanii regali s-au întrecut în complimente pentru Charlene pe rețelele de socializare, atât Instagram, cât și X (fosta Twitter).

Revenirea publică a Prințesei este salutată de fani, după ce, recent, și-a dezactivat, inexplicabil, contul de Instagram.

Pe această platformă, actuala blondină obișnuia să-și publice angajamentele regale și fotografii cu gemenii pe care îi are cu Prințul Albert de Monaco, Prințul Jaques și Prințesa Gabriella. Asta nu a împiedicat-o să dea o declarație în septembrie publicației Monaco Matin, căreia i-a mărturisit ce bucuroasă și emoționată este la începutul școlii celor mici.

Sâmbătă, frumoasa prințesă s-a întâlnit cu membrii care alcătuiesc Asociația Seniorilor din Principat. Aceștia au onorat-o pe Charlene cu un superb buchet de flori.

Foto: Getty, X, Cyril Dodergny // Monaco Matin




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa cameleon! Charlene de Monaco s-a făcut din nou blondă. Apariție neașteptată în Principat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google