Prima pagină » IFA 2023: Ceasurile hibrid nu dispar, Withings oferind de acum două noi opțiuni elegante, cu monitorizare 24/7

IFA 2023: Ceasurile hibrid nu dispar, Withings oferind de acum două noi opțiuni elegante, cu monitorizare 24/7

de Roboțelul @ iDOR.info
ifa-2023:-ceasurile-hibrid-nu-dispar,-withings-oferind-de-acum-doua-noi-optiuni-elegante,-cu-monitorizare-24/7

Nu știu dacă sunt doar eu, dar a trecut ceva timp de când nu am mai auzit despre lansarea unor noi smartwatch-uri hibrid, poate și pentru că producția smartwatch-urilor s-a ieftinit. Dacă te uiți pe eMAG sau orice alt site de specialitate, vei găsi ceasuri inteligente „full” cu ecran tactil și pe la 200-300 lei, astfel că ideea unui model hibrid a cam pierit din ecuație. Aceste ceasuri încă există totuși, iar noutăți vin de la Withings la IFA.

Vorbim despre ceasurile hibrid ScanWatch 2 și ScanWatch Light, ambele oferind senzori îmbunătățiți pentru monitorizarea metricilor de sănătate 27/7. Primul de pe listă poate recunoaște automat peste 40 de activitîți fitness, măsoară temperatura corporală de bază, variabilitatea ritmului cardiac și urmărirea ciclului feminin. 

Avem un senzor nou MultiWave PPG și un accelerometru High Dynamic Range pentru o identificare mai precisă și tracking automat pentru activitățile fizice. Se îmbunătățește și sistemul de notificări, iar la capitolul baterie, ceasul va detecta atunci când nu este purtat și vor fi sistate tool-urile de tracking pentru a economisi energia. 

Apropo de autonomie, ajungem aici la până la 30 de zile, asta cu tracking Health zi și noapte. ScanWatch 2 este varianta mai masculină din duo, iar publicul feminin poate opta pentru varianta Light. Iată și prețurile:

  • ScanWatch 2: 350 dolari (variante 42mm, 38mm)
  • ScanWatch Light 37mm: 250 dolari




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: IFA 2023: Ceasurile hibrid nu dispar, Withings oferind de acum două noi opțiuni elegante, cu monitorizare 24/7

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă