Prima pagină » IFA 2023: Signify anunță camerele de supraveghere de interior Philips Hue Secure și abonamentul R Us pentru protecția locuinței

IFA 2023: Signify anunță camerele de supraveghere de interior Philips Hue Secure și abonamentul R Us pentru protecția locuinței

de Roboțelul @ iDOR.info
ifa-2023:-signify-anunta-camerele-de-supraveghere-de-interior-philips-hue-secure-si-abonamentul-r-us-pentru-protectia-locuintei

Signify se ocupă în general cu produse de iluminat Philips Hue, însă în cadrul IFA 2023 compania și-a anunțat intrarea pe o nouă nișă. Au debutat astfel două camere de supraveghere de interior sub numele Philips Hue Secure. Totodată, compania a anunțat și un abonament „R Us” care oferă posibilitatea de a salva înregistrările în cloud lunar și de a le accesa pe o perioadă de 30 sau 60 de zile. Mai jos avem detalii.

Noul brand se potrivește la fix cu ecosistemul de iluminare inteligentă Philips Hue, iar camerele de supraveghere se pot manageria din noua aplicație Hue. Din păcate, ele nu au suport Apple HomeKit Secure Video, bazându-se pe un abonament de la Philips pentru salvarea și vizualizarea conținutului video. 

Noile camera Philips Hue Secure au specificații comune, diferă doar modul de funcționare. Una trebuie alimentată permanent de la priză, iar cealaltă integrează o baterie, astfel că poate fi mutată mai ușor dintr-un loc în altul. Prima variantă se vinde pentru 199 de dolari, iar cea wireless costă 249 de dolari.

Camerele aduc filmare ultrawide la calitate 1080p, suportă Night Vision, detectează mișcare și permit comunicarea pe două căi, având microfoane și difuzoare integrate. Odată cu aceste camere Philips a anunțat și pllanurile „R Us”. Vorbim despre un abonament Basic care oferă 30 de zile acces la conținutul salvat în cloud pentru 3.99 dolari / lună, respectiv 39.99 dolari / an. 

Cel de-al doilea plan costă 9.99 dolari / lună, respectiv 99 dolari / an și oferă acces timp de 60 de zile la conținutul video salvat. O veste suprinzătoare e faptul că vorbim despre un plan per cameră, ci nu unul per cont. Astfel, pentru fiecare dispozitiv Philips Hue Secure va trebui să plătești un abonament separat.

Philips spune că acest abonament te va ajuta să detectezi zone de activitate și te vor anunța dacă un animal, vehicul sau persoană intră în cadru. Pot fi folosite și pentru detectarea pachetelor lăsate de către curieri la ușă (cum se întâmplă în SUA).

Având în vedere că Philips oferă abonamente pentru accesarea funcțiilor extra și a istoricului, șansele sunt mici ca noile camere de supraveghere să intre în programe precum Apple HomeKit / Google Home.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: IFA 2023: Signify anunță camerele de supraveghere de interior Philips Hue Secure și abonamentul R Us pentru protecția locuinței

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google