Prima pagină » Lenovo Legion Go este oficială! Consolă de gaming portabilă cu ecran QHD+ 144Hz, Windows 11 și procesor Ryzen Z1 Extreme

Lenovo Legion Go este oficială! Consolă de gaming portabilă cu ecran QHD+ 144Hz, Windows 11 și procesor Ryzen Z1 Extreme

de Roboțelul @ iDOR.info
lenovo-legion-go-este-oficiala!-consola-de-gaming-portabila-cu-ecran-qhd+-144hz,-windows-11-si-procesor-ryzen-z1-extreme

După o mulțime de teasere și zvonuri iată că  astăzi Lenovo Legion Go devine oficială, consola portabilă de gaming gata să ia la trântă cu ASUS ROG Ally. Joacă într-o altă ligă dacă ne uităm asupra dotărilor și acolo unde alte console rivale au optat pentru display-uri FHD pentru a economisi energie, Legion Go urcă la o rezoluție QHD+ de 2560 x 1600 pixeli. Descoperim din rândurile de mai jos dacă și bateria va duce gaming la o așa calitate pentru ore la rând sau nu.

Lenovo Legion Go

Dispozitivul de față rulează Windows 11 și se remarcă prin unitățile controller detașabile, fix precum avem pe Nintendo Switch, deși mecanismul este diferit. Primim configurații ce pot include procesorul de top AMD Z1 Extreme APU, până la 16 GB RAM LPDDR5X 7500 MHz și până la 1 TB stocare SSD NVMe M.2 22424 PCIe Gen4. Avem și slot card microSD UHS-II de până la 2 TB. 

Lenovo Legion Go

Continuăm cu ecranul QHD+ de 8.8 inch (are și moduri 1600p, 800p) și cu rată de refresh de 144Hz (sau 60Hz, în funcție de preferințe). Mai primim sistem de răcire Coldfront cu ventilator ce include 79 padele și avem și un Quiet Mode. Atingem 25W TPG în Custom Mode. Vedem și butoanele de control, butoanele trigger și sistemul de notificări cu LED-uri.

Lenovo Legion Go

Ceva interesant este reprezentat de către modul FPS care îți permite să detașezi controllerele și să utilizezi kickstandul consolei de gaming. Apoi, controller-ul dreapta va fi plasat într-o bază controller din cutie (atașare magnetică) având un senzor optic la bază și astfel devine mouse pentru a te juca FPS-uri în mod competitiv, chiar și pe o consolă portabilă iată.

Consola mai are și 2x porturi USB-C, funcționalitate DisplayPort 1.4, PD 3.0, WiFi 6e și Bluetooth 5.2. Bateria de la interior este o unitate de 49.2 Wh cu încărcare rapidă (0-70% în 30 minute), iar pe partea de acustică avem difuzoare stereo de 2x 2W.

Legion Go costă 799 euro și va debuta comercial din noiembrie 2023. Cumpărătorii primesc 3 luni de abonament Xbox Game Pass Ultimate. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lenovo Legion Go este oficială! Consolă de gaming portabilă cu ecran QHD+ 144Hz, Windows 11 și procesor Ryzen Z1 Extreme

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type