Prima pagină » Tableta Oscal Pad 15 vine global, model cu ecran de 10 inch, până la 16 GB RAM și stylus inclus în pachet

Tableta Oscal Pad 15 vine global, model cu ecran de 10 inch, până la 16 GB RAM și stylus inclus în pachet

de Roboțelul @ iDOR.info
tableta-oscal-pad-15-vine-global,-model-cu-ecran-de-10-inch,-pana-la-16-gb-ram-si-stylus-inclus-in-pachet

Începutul de săptămână vine cu noutăți din partea celor de la Blackview, iar în prim plan avem tableta numită Oscal Pad 15 care astăzi debutează global. Deși vorbim despre un model mid-range, acesta pune la bătaie dotări interesante și are și accesorii utile la pachet. O descoperim în detaliu în rândurile de mai jos și aflăm desigur și suma la care se comercializează.

Design și display

Oscal Pad 15

Ca look tableta, trebuie să recunoaștem, arată foarte bine, având o carcasă cu finisaj metalic și sosind în două variante de culoare care acoperă atât nevoia unui dispozitiv elegant cât și pe cea a unuia creat pentru entertainment. Dacă vrei un look mai business alegi modelul pe gri, iar dacă vrei ceva mai arătos, ai modelul pe verde care arată surprinzător de bine.

Oscal Pad 15

Cât despre display, privim aici asupra unui panou IPS de 10.36 inch ce livrează rezoluție 2K (2000 x 1200 pixeli), un raport corp ecran de 82%. Avem suport Widevine L1 pentru streaming video, plus 3 moduri Eye Comfort (Dark Mode, Reading Mode, Night Light Mode). De asemenea, tableta permite interacțiune cu stylus. 

Hardware

La interior vom descoperi un hardware mid-range suficient de bun pentru a ne satisface nevoile de consum multimedia și de productivitate, mai precis procesorul Unisoc T606 pe care l-am mai văzut și pe alte tablete, un exemplu fiind Nokia T10. Alături avem 8 GB RAM + 8 GB RAM virtual și primim 256 GB stocare flash + slot pentru carduri microSD de până la 512 GB.

Oscal Pad 15

Tableta Oscal Pad 15 ne aduce și cameră frontală de 13 mpx pentru apeluri video, în timp ce în spate pune la bătaie o cameră de 16 mpx pentru a captura imagini, scana documente sau înregistra video. Nu uităm de baterie, o unitate de 8280 mAh care potrivit producătorului ar livra până la 20 de zile de autonomie în standby. Avem și alimentare rapidă la 33W pe fir.

Scorul din AnTuTu este de 276.644 puncte, iar tableta de mai aduce și difuzoare stereo. 

Software

Am ajuns și la capitolul software acolo unde avem interfața DokeOS_P 3.0 bazată pe Android 13, care nu e puțin lucru, fiind multe alte dispozitive din China care abia livrează Android 12. Sunt funcții Split Screen Aici, ba chiar și funcționalitatea smart Google Lens. 

Oscal Pad 15

De asemenea, tableta ne oferă un PC Mode, astfel că putem conecta wireless un mouse și o tastatură. Văd că există și teme, animații regândite, ferestre plutitoare și putem alege limba preferată per aplicație. 

Preț și disponibilitate

Oscal Pad 15 este disponibilă de astăzi pe AliExpress la un preț redus la doar 148.99 dolari. Primii 200 care comandă primesc și o tastatură Bluetooth cadou. O comanzi de aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tableta Oscal Pad 15 vine global, model cu ecran de 10 inch, până la 16 GB RAM și stylus inclus în pachet

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă