Prima pagină » JYSK a publicat noul catalog Business to Business pentru Toamna 2023

JYSK a publicat noul catalog Business to Business pentru Toamna 2023

de Roboțelul @ iDOR.info
jysk-a-publicat-noul-catalog-business-to-business-pentru-toamna-2023

Odată cu schimbarea sezonului, retailerul scandinav de mobilier și accesorii pentru casă lansează noul catalog JYSK Business to Business, care prezintă o selecție variată de produse dedicate companiilor.

Catalogul prezintă produsele din noile colecții ale sezonului Toamnă 2023, printre care mobilier de interior, decorațiuni, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și prosoape.

Acesta este conceput având în vedere nevoie clienților persoane juridice – hoteluri, pensiuni, restaurante, instituții publice, unități militare, spitale, centre sportive, case de bătrâni, școli, precum și pentru companii din multe alte domenii.

Pe lângă recomandări de produse potrivite utilizării zilnice la birou, în săli de ședință sau hoteluri, în catalogul JYSK Business to Business, clienții pot găsi și surse de inspirație pentru amenajarea spațiului lor.

Accentul este pus pe produsele cel mai căutate de companii în general, precum birouri, scaune de birou, etajere, dar și produse dedicate sectorului HoReCa, precum scaune și mese de dining, saltele, plăpumi, perne și prosoape.

“De două ori pe an, JYSK lansează un catalog dedicat companiilor, în care sunt prezentate produsele cele mai căutate de clienții persoane juridice, precum și testimoniale ale clienților care au apelat la serviciile JYSK Business to Business. Obiectivul nostru este să îi inspirăm pe clienți și să scoatem în evidență acele produse din sortimentul JYSK care sunt potrivite pentru companii. Avem o gamă foarte variată, cu mii de produse cu design și calitate scandinavă, o rețea de magazine care acoperă toată țara și un centru de distribuție regional care ne permite să livrăm cantități mari într-un timp scurt”, spune Ciprian Frățilă, Business to Business Manager JYSK România.

SERVICII DEDICATE

Serviciul JYSK Business to Business a fost introdus în România în anul 2021, iar de atunci departamentul Business to Business al JYSK lucrează zilnic pentru a asigura o experiență de cumpărături rapidă și plăcută clienților persoane fizice. În ultimul an financiar, vânzările B2B au crescut cu 33%.

Pe lângă ofertele excelente, beneficiile pe care le oferă echipa JYSK Business to Business sunt asistență profesională în alegerea celor mai potrivite produse pentru fiecare companie, condiții flexibile de livrare, cantități mari livrate într-un timp scurt și o rețea de 136 de magazine care au atât rol de vânzare, cât și de showroom pentru companii.

Puteți vedea catalogul JYSK B2B Toamna 2023 aici.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: JYSK a publicat noul catalog Business to Business pentru Toamna 2023

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type