Prima pagină » Kingston Digital extinde gama de SSD-uri externe

Kingston Digital extinde gama de SSD-uri externe

de Roboțelul @ iDOR.info
kingston-digital-extinde-gama-de-ssd-uri-externe

Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie şi soluţii tehnologice, a anunţat astăzi SSD-ul extern XS1000, o soluţie de backup incredibil de elegantă şi de mici dimensiuni. XS1000 se alătură lui XS2000 ca o nouă ofertă din portofoliul de SSD-uri externe Kingston. Ambele unităţi sunt extrem de compacte şi cântăresc sub 29 de grame, oferind portabilitate ridicată.

Kingston XS1000 aduce viteze de citire de până la 1.050 MB/s1 şi capacităţi mari de până la 2TB2 , oferind spaţiu suficient pentru stocarea a nenumărate fotografii, videoclipuri şi fişiere. Unitatea este livrată cu un cablu USB-C®3 la USB-A şi menţine compatibilitatea retroactivă pentru a asigura o conectivitate perfectă cu dispozitivele vechi. Mică precum un breloc de chei, unitatea XS1000 serveşte drept companion de încredere pentru backup-uri, garantând accesul continuu la documentele importante.

„Clienţii noştri sunt în căutarea unui spaţiu de stocare convenabil, rapid şi fiabil, la un preţ accesibil. Odată cu lansarea lui XS1000, aceştia nu trebuie să mai caute altceva, deoarece acum oferim mai multe opţiuni pentru stocare externă”, a declarat Liny Cheliyan, Business Manager – Prosumer Flash şi SSD, Kingston, EMEA. „Am proiectat această unitate pentru a fi elegantă şi compactă, măsurând doar jumătate din dimensiunea unui SSD standard. Acest lucru asigură o portabilitate de neegalat, ceea ce o face să fie cea mai bună alegere pentru cei care caută o combinaţie între comoditate şi performanţă de top disponibilă pe piaţă.”

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18271




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kingston Digital extinde gama de SSD-uri externe

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă