Prima pagină » Lauren Sanchez, logodnica lui Jeff Bezos, a dezvăluit cum arată superbul inel de logodnă primit de la miliardar

Lauren Sanchez, logodnica lui Jeff Bezos, a dezvăluit cum arată superbul inel de logodnă primit de la miliardar

de Roboțelul @ iDOR.info
lauren-sanchez,-logodnica-lui-jeff-bezos,-a-dezvaluit-cum-arata-superbul-inel-de-logodna-primit-de-la-miliardar

Lauren Sanchez, partenera lui Jeff Bezos, și-a arătat inelul de logodnă la un eveniment caritabil.

Lauren Sanchez, logodnica lui Jeff Bezos, a dezvăluit cum arată superbul inel de logodnă primit de la miliardar

Lauren Sanchez și-a arătat marți, la evenimentul caritabil „Caring for Women” organizat de Kering Group la New York, superbul inel de logodnă primit de la Jeff Bezos. Bijuteria de 20 de carate a lui Sanchez, despre care experții au declarat pentru Page Six Style că valorează aproximativ 2,5 milioane de dolari, nu a fost singurul lucru care a strălucit.

Lauren Sanchez, imagine detaliată asupra inelului de logodnă

Fosta prezentatoare de știri a purtat una dintre rochiile sale cu paiete, devenite deja emblematice. De data aceasta, Sanchez a ales o rochie cu plasă de cristal Dolce și Gabbana pentru a-și arăta spatele și brațele tonifiate. De asemenea, a asortat rochia vibrantă de culoare lime cu sandale cu platformă aurie și cercei Lorraine Schwartz, care se potrivesc perfect cu inelul ei cu diamante strălucitor. 

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Viitoarea mireasă, în vârstă de 53 de ani, a împărtășit fotografii de la eveniment pe Instagram, descriind caruselul: „Ce seară incredibilă”, etichetând-o pe Salma Hayek, care a fost unul dintre președinții serii și este căsătorită cu François-Henri Pinault, CEO al grupului de modă Kering.

„Nu numai că dăruiți atât de mult înapoi cu @keringfoundation, dar sunteți și sufletul petrecerii. (Ultima poză dovedește acest lucru!!!)”., a mai scris Sanchez.

De asemenea, la evenimentul caritabil au fost prezenți Zoë Kravitz, Christy Turlington, Olivia Wilde și Oprah, care au fost copreședinți, iar invitați precum Kim Kardashian, Linda Evangelista și Nicole Kidman au participat la cina plină de vedete, iar Florence and the Machine au cântat.

Sanchez strălucește de când ea și logodnicul ei, Jeff Bezos, au sosit cu elicopterul pentru prezentarea Staud la Săptămâna Modei de la New York, duminică. Ea a avut apoi o seară între fete, luând cina cu Kardashian și Nicky Hilton, relatează presa internațională.

Bezos și-a cerut iubita de soție în luna mai, în timpul călătoriei lor pe iaht la Festivalul de Film de la Cannes, iar Lauren a sărbătorit evenimentul într-o ținută albă strălucitoare.

La scurt timp după aceea, cuplul a pornit într-o călătorie în jurul lumii, găzduind o petrecere de logodnă plină de vedete, întâlnindu-se cu Katy Perry și Orlando Bloom și participând chiar la un concert al lui Beyonce în Los Angeles, alături de familia Kardashian.

Jeff Bezos și logodnica sa vor semna cu acord prenupțial

Surse din apropierea cuplului au declarat pentru varii publicații că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și de încântați de logodnă. Relația dintre Sanchez și Bezos a fost speculată de presă încă din ianuarie 2019, în aceeași lună în care miliardarul a anunțat divorțul de fosta sa soție, Mackenzie Scott, alături de care are patru copii.

Bezos și Scott nu au semnat înainte de căsnicie un contract prenupțial, motiv pentru care, omul de afaceri a fost nevoit să îi ofere fostei sale soții despăgubiri în valoare de 38 de miliarde de dolari. Înțelegerea a făcut-o pe Scott a treia cea mai bogată femeie din lume. Aceasta a scris pe Twitter la momentul respectiv că este „recunoscătoare că a finalizat procesul de dizolvare a căsătoriei lor cu sprijinul celuilalt”, adăugând că este „fericită că îi va da lui Bezos toate interesele ei în Washington Post și Blue Origin, precum și 75% din acțiunile lor la Amazon, plus controlul votului asupra acțiunilor ei, pentru a-i susține contribuțiile continue cu echipele acestor companii incredibile.”

Se pare însă că de data aceasta Jeff Bezos nu vrea să repete greșeala, și că, înainte de a merge la altar cu Sanchez, va semna un contract prenupțial ce îi va proteja averea în valoare de 140 de miliarde de dolari.

Citește și:
Alina Pușcaș vorbește deschis despre ideea de a deveni mamă pentru a patra oară: „În ultimii 8-9 ani, viața mea s-a schimbat mult…’

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lauren Sanchez, logodnica lui Jeff Bezos, a dezvăluit cum arată superbul inel de logodnă primit de la miliardar

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă