Prima pagină » Regina Letizia: mai modestă decât Meghan, mai îndrăzneață decât Kate și mai doamnă decât ambele

Regina Letizia: mai modestă decât Meghan, mai îndrăzneață decât Kate și mai doamnă decât ambele

de Roboțelul @ iDOR.info
regina-letizia:-mai-modesta-decat-meghan,-mai-indrazneata-decat-kate-si-mai-doamna-decat-ambele

De câte ori vedem imagini noi cu Regina Letizia ne surprinde cât de ușor îi este ei să fie șic și câte eforturi se pare că fac celelalte femei regale. Totul e la locul ei în imaginea de ansamblu a reginei spanioloaice și totul bine ales.

Ieri, Regina Letizia a Spaniei a arătat sofisticat într-o jachetă din tweed boucle, aleasă pentru participarea la deschiderea unui curs de comunicare în localitatea Langreo, Spania.

Pentru această apariție a sa, regina în vârstă de 50 de ani a îmbrăcat o jachetă din tweed crem cu curea, cu un model abstract în carouri, nasturi supradimensionați în tonuri de argintiu și umeri evidențiați.

Letizia a combinat jacheta cu o pereche clasică de pantaloni negri, care i-a pus în evidență silueta elegantă. Ca accesorii, soția Regelui Felipe a ales o pereche de cercei simpli argintii, în formă de stea, și pantofi negri cu toc jos și decupați la călcâie.

Regina a ales să-și poarte părul prins într-o coadă de cal clasică, o abordare practică pentru o zi atât de plină, lăsând la vedere, ca de fiecare dată, acele șuvițe de păr cărunt atât de blamate.

Regina Letizia, extrem de elegantă la evenimentul de ieri

Imaginea 1/7: Regina Letizia, extrem de elegantă la evenimentul de ieri

Letizia și-a finisat look-ul cu un machiaj natural cu accent pe privire, iar noi am avut un nou exemplu de cât de elegantă și cool poți fi dacă alegi piese simple, în trend, și le combini cu gust, așa cum o face de fiecare dată spanioloaica.

După cum spuneam, ceea ce în cazul ei pare atât de simplu, în cazul unor alte figuri regale populare, precum Meghan sau chiar Kate, pare ceva mai forțat: hainele nu pică la fel de firesc pe cele două cumnate.

Meghan Harry profimedia 0804959159 jpg

Dacă Meghan a fost deseori criticată pentru alegerea hainelor cu linie nepotrivită pentru silueta sa, cum ar fi acei pantaloni scurți purtați la Jocurile Invictus din Germania, bașca ușor șifonabili, lui Kate i se reproșează stilul prea conservator și alegerea nepotrivită a accesoriilor. Iată de ce Letizia poate fi un model chiar și pentru casele mari.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regina Letizia: mai modestă decât Meghan, mai îndrăzneață decât Kate și mai doamnă decât ambele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă